Ātrā kabaču ikru recepte – garša kā bērnībā!

Goda vārds – vienā reizē aiziet vesela burciņa, jo tieši tik garšīgi tie sanāk! Izmēģināju pati un ieteicu arī draudzenēm.

 

Jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • 3 kg kabaču (attīrīti no mizas un sēklām)
  • 400 g sīpolu
  • 200 g majonēzes (vēlams, ka majonēze būtu pēc iespējas treknāka)
  • 0,5 glāze saulespuķu eļļas
  • puse no 0,5 l burciņas – tomātu pasta
  • 2 – 3 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 3 ēdamkarotes 9% galda etiķa
  • 50 g sviesta
  • 1/2 tējkarote maltu melno piparu

Lai uzzinātu, kā gardie kabaču ikri pagatavojami, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment