Atbrīvojam māju no negatīvas enerģijas

Negatīva enerģija mājās parasti nav redzama, bet ir jūtama. Bieži gadās tā, ka vajā neveiksmes, mājinieki bieži slimo, suns dīvaini uzvedas…

Kāds ir labākais veids, kā attīrīt māju no negatīvas enerģijas?

Viens no vislabākajiem veidiem ir ģenerāltīrīšana un atbrīvošanās no visa vecā. Māju nepieciešams kārtīgi iztīrīt un pēcāk izvēdināt, lai visi putekļi un negatīvā enerģija, kas pēc tīrīšanas pacēlusies gaisā, tiek izpūsta ārā pa logu.

Noteikti ir nepieciešams arī atbrīvoties no visa tā, kas netiek lietots vai patiesībā nemaz nav vajadzīgs. Dažādi priekšmeti ir spējīgi uzsūkt apkārt esošo enerģiju un pēcāk atdodot to atpakaļ īpašniekam. Turklāt, ja vēl šis priekšmets jums saistās ar kaut ko negatīvu, iesakām no tā atbrīvoties pat nedomājot.

Kā jau tika minēts, telpu vēdināšana ir lielisks veids, kā kliedēt mājoklī esošo negatīvo enerģētiku, turklāt tas nāks par labu arī jūsu veselībai.

Ieteicams mājā turēt telpaugus, jo tie spēj panākt pozitīvu enerģiju tiem apkārt.

Tāpat par pozitīvu enerģiju mājā parūpēsies arī mājdzīvnieki, jo viņi ir tie, kas visvairāk jūt negatīvo. Ja jūsu sunim, piemēram, nepatīk kāds ciemiņš, tas liecina par to, ka pēc viņa vizītes vajadzētu iztīrīt un izvēdināt māju, kā arī pašam noskaloties ar sālsūdeni. Arī sālsūdens spēj attīrīt cilvēku no negatīva cilvēka sniegtās ne visai labās enerģijas.

Leave a Comment