Astrologi brīdina: šīm 3 zodiaka zīmēm ir dēmoniska dvēsele, kas liek “iet pāri līķiem”. Esi piesardzīgs!

Katrā cilvēkā eņģelis dzīvo līdzās dēmonam. Un tikai morāles principi un pasaules skatījums nosaka, kam cilvēks pakļausies – gaismai vai tumsai.

Astrologi min trīs zodiaka zīmes, kuru pārstāvji paši ir kā dēmoni un dažreiz uzvedas tā, ka būtu nepieciešams veikt eksorcisma rituālu, ļauno garu izdzīšanai.

Strēlnieka zīmē dzimušajos vienlaikus mitinās vairāki dēmoni. Šie cilvēki ar savu uzstājību un izturēšanās veidu vai nu liek iemīlēties sevī un sasaista stiprām saitēm, vai arī neatgriezeniski atgrūž.

Viņi vienmēr stāda savas intereses augstāk par visu un ir gatavi iet pāri līķiem, lai tikai sasniegtu vēlamos rezultātus.

Strēlnieks piekāpjas retos gadījumos, ņemot vērā kāda cita viedokli. Parasti šīs zodiaka zīmes pārstāvju iekšējie dēmoni ir liek viņiem iesaistīties strīdā, ar putām uz lūpām pierādot savu taisnību.

Pat tad, ja izrādās, ka viņiem nav taisnība, Strēlnieki neatkāpjas no savām pozīcijām un ir gatavi skriet ar pieri sienā, lai tikai paturētu pēdējo vārdu ikvienā strīdā.

Ne mazāk kā strīdus Strēlniekam patīkrīkot provokācijas. Viņiem absolūti vienalga, kurš šādos brīžos atradīsies viņu redzeslokā un kļūs par viņu upuri.

Bet ko darīt, ja Strēlnieku nemierīgie dēmoni alkst izklaides? Jāatzīmē, ka ne visi spēj uzreiz saprast šo provokatoru patiesos motīvus. Tādējādi, ja viņu psiholoģiskie eksperimenti netiek laikus apturēti, Strēlnieks bieži pārkāpjsaprātīgas robežas.

Tikai saņemot cienīgu pretsparu, kas dažreiz nemaz netiek izteikts vārdos, viņi ātri atjēdzas un uz neilgu laiku atsakās no saviem ļaunajiem darbiem, kamēr satiek citu vāju cilvēku.

Cilvēki, kas dzimuši Auna zvaigznājā, arī bieži tiek uzskatīti par ļaunuma iemiesojumu. Nepiekāpīgais raksturs un neiznīcināmā spītība acīmredzami nenāk par labu viņu reputācijai.

Ja dēmons iemitinās Aunā, tad tas nepārprotami ir karojošs radījums, kas neļauj Aunam pieņemt pārdomātus lēmumus un mūžīgi mudina viņu rīkoties pretēji veselā saprāta balsij.

Šajā zvaigznāja dzimušajiem nav autoritātes. Viņi paši ir karaļi un dievi. Tāpēc viņi ir pārliecināti, ka viņu vēlmēm un vajadzībām vienmēr jābūt pirmajā vietā.

Un varētu piedot Aunam gan nelokāmo stūrgalvību, ganekspresīvo uzvedību un iekšējos dēmonus, taču tie rada pārāk daudz nepatikšanu gan pašam Aunam, gan visiem apkārtējiem. Ja šie augstprātīgie spītnieki kaut ko ir ieņēmuši galvā, viņi bezmaz vai zaudē prātu un virzās uz saviem mērķiem, notriecot no kājām visus, kas parādās viņu ceļā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment