Astrologi apgalvo: 3 zodiaka zīmes no 16. līdz 19. novembrim piedzīvos visspēcīgāko ”karmas sitienu”

Astrologi noteikuši zodiaka zīmes, kuras tuvākajā laikā iekritīs liktenīgās lamatās. Uzreiz trīs zodiaka zīmēm par savām pagātnes kļūdām nāksies sastapties ar karmisko āmuru. Šiem nelaimīgajiem nāksies samaksāt par saviem pagātnes grēkiem no 16. līdz 19. novembrim.

Auni pēc savas būtības neprot piedot cilvēkiem. Pagātnes aizvainojumi velk viņus atpakaļ un neļauj virzīties uz priekšu, un tas ir iemesls, kāpēc šajā zīmē dzimušajiem dzīve pārvēršas mokās.

Turklāt nereti Aunus moka netīra sirdsapziņa par savām kļūdām. Zvaigžņu speciālisti rekomendē tuvākajās dienās nopietni pārdomāt visus savus aizvainojumus, savādāk aizvainojumu enkurs Aunus nogremdēs.

Lasi vēl: Ārste atklāj, ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt, ja ar Covid-19 slimo mājās; ņem vērā!

Vēži katru dienu ir spiesti pārvarēt dažādus šķēršļus, kurus paši sev rada. Vēži uzskata, ka tas ir veids, kā no sevis noņemt atbildības slogu par pagātnes grēkiem.

Tomēr astrologi ir pārliecināti, ka šādā veidā Vēži “nopelna” mocekļa reputāciju tikai paši savās acīs un mierina savu patmīlību. Drīz viņiem nāksies pārskatīt savu attieksmi pret pieļautajām kļūdām.

Nākošajai zodiaka zīmei ies vistrakāk

COMMENTS

Leave a Comment