Asinskāras lēdijas: pašas stingrākās sievietes saskaņā ar zodiaka zīmi

Stingrība ir izteikta īpašība, kas biežāk ir raksturīga vīriešiem. Tomēr dažu zodiaka zīmju pārstāves mēdz būt tik agresīvas, kas ir gatavas šajā aspektā sacensties ar pašiem bīstamākajiem vīriešiem.

Pievienojiet šai īpašībai vēl viltīgumu un garastāvokļa mainīgumu, un tu sapratīsi, ka dzīvot ar tik asinskāru sievieti nav nemaz tik droši.

Vēzis

Sievietes, kuras dzimušas Vēža zīmē, nereti tiek uzskatītas par maiguma un sievišķīguma etalonu. Iedomāties viņas ļaunu un nežēlīgu sieviešu veidolā ir ārkārtīgi grūti. Tomēr arī viņas iekļūst šajā sarakstā. Jautrās un bezrūpīgas Vēža zīmē dzimušās sievietes izceļas ar neticami strauju temperamentu. Pietiek ar vienu nepareizu vārdu, lai viņas aizsviltos, un ticiet, nomierināt viņas būs patiešām grūti.

Līdzās straujajam temperamentam, viņām piemīt spēja no “no mušas izpūst ziloni, kā arī viņas ir ļoti skarbas. Vīrieši, kas ziņa par šo  sievietes – vēža īpašību, var noskaņoties tam, ka piedošana būs jālūdz nedēļām un mēnešiem ilgi, turklāt uz ceļiem. Tiesa, viņu skarbums ir bērnišķīgs un nevainīgs, un tādēļ, pat ja sieviete nolemj atriebties, viņas atriebība nebūs asiņaina. Viņa neradīts nopietnu kaitējumu un nesarežģīs savu dzīvi.

Jaunava

No pirmā acu uzmetiena Jaunava izskatās kā gādīguma un mājīguma simbols. Vispārīgi tā patiešām ir, bet tikai tuvi cilvēki zina, ka sievietes – Jaunavas – ir arī vēl īsti mājas tirāni. Savā mājās viņas ir īstās saimnieces, un tur viss ir pakļauts tikai viņām. Tie, kuri atteiksies dzīvot Jaunavas mājā pēc viņas noteikumiem, būs ik dienas pakļauti teroram.

Turklāt Jaunava nebūt nav tas pretinieks, kurš sit vienu reizi, lai pretinieks uz visiem laikiem gūtu mācību. Viņa dienu no dienas tevi “ēdīs” ar neskaitāmiem aizrādījumiem, turklāt darīs to skaļi, padarot tevi par apsmieklu otra cilvēka acīs. Jaunava tevi novedīs līdz neprātam ar savām indīgajām piezīmēm.

Viss, kas viņai ir vajadzīgs, ir tava atvainošanās un tava pazemība. Kad viņa iegūst apkārtējo paklausību, viņas spiediens samazinās. Bet vienīgā iespēja, kā no šāda iznākuma izvairīties, ir bēgt no Jaunavas ko kājas nes, vai arī, turēt viņu drošā attālumā.

Mežāzis

Domīgās un nedaudz aukstās Mežāža zīmē dzimušās sievietes principā reti kad pielaiž sev tuvumā vīriešus. Lai tā notiktu, viņam ir jāatbilst nopietniem atlases kritērijiem, kas ir pilnībā saprotami Mežāzim. Šādam vīrietim vajadzētu noliekties savas sievietes priekšā. Un, ja viņš sāk pretoties, šajā pārī dzirksteles šķīdīs.

Sievietes – Mežāži ir cietsirdīgas un nejūtīgas, un, ar neticamu neatlaidību viņas nomācas savu vīriešu gribu. Izmantojot pat aizliegtas metodes. Reiz atklājot savu dvēseli šādai sievietei, tu būtībā nonāksi slazdā!

Turklāt Mežāzim piemīt ne tas augstākais intelekts, tāpēc pret saviem pretiniekiem, pat pašiem vājākajiem, viņas var pielietot fizisku spēku, atrisinot konfliktus ar kulaku un blakus esošo priekšmetu palīdzību.

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment