Ārsti nosauca 5 produktus, kurus var un vajadzētu ēst uz nakti

Mandeles

Ar pašreizējām cenām, protams, nevar atļauties bieži ēst šos gardos riekstus. Bet, ja jūs patiešām vēlaties, jūs varat atļauties mazu greznību. Neliela sauja mandeles būs lielisks variants nakts badu apmierināšanai.

Tiem, kuri vēlas zaudēt svaru, nevajadzētu baidīties ēst mandeles. Pētījumi, kas 2012. gadā veikti American Journal of Clinical Nutrition, ir apstiprinājuši, ka šis produkts neietekmē papildu svara uzņemšanu.

Ķirbju sēklas

Ja vakara laikā rokas sasniedzas pēc popkorna vai čipsu pakas, nekavējoties paslēpiet kaitīgās uzkodas! Tā vietā paņemiet nedaudz ķirbju sēklas!

Tas ir tieši tāds pārtikas veids, kas var viegli palīdzēs tikt galā ar nakts badu un palīdzēs sagatavoties gulētiešanai. Kā jūs zināt, ķirbju sēklas ir ļoti bagātas ar magniju, kas ir ļoti svarīgi, lai iegūtu klusu un dziļu miegu.

Rīsi

Uztura speciālisti atzīmē neapstrīdamu faktu: diēta, kuras galvenā sastāvdaļa ir rīsi, samazina bezmiegu līdz pat 46%. Rīsi attiecas uz pārtikas produktiem ar augstu glikēmisko indeksu: tas

ietekmē triptofāna un melatonīna ražošanas ātrumu. Šie hormoni ir ārkārtīgi svarīgi kvalitatīvam miegam.

Ir arī svarīgi saprast visu ķermeņa viltību. Dažreiz slāpes var veikli maskēties kā spēcīgs bads. Centieties iedzert glāzi ūdens, vai labāk vēlams tasi siltas ingvera tējas!

Saldus sapņus un skaistu figūru! Neaizmirstiet dalīties ar šo interesanto informāciju ar saviem draugiem!

 

Leave a Comment