Ārsti nosauca 5 produktus, kurus var un vajadzētu ēst uz nakti

Kuram no mums gan nepatīk ieskatīties ledusskapī pēc 18:00? Bieži vien tas viss sākas ar vienkāršu: “Vai neiedzert man tasi tējas?” Un beidzas ar sviestmaizes ar desu aprīšanu, vai krēma tortes stumšanu aiz abiem vaigiem!

Cik gan brīnišķīgi ir šie brīži … Jo īpaši, kad visa diena pagājusi kā juceklis. Tikai par prieku jums nāksies samaksāt. Regulāri lietojot vieglos ogļhidrātus, jūs varat tikpat viegli uzēst tauku nogulsnes.

Bet nesen dietologi ir pasludinājuši balansu ēdināšanai pēc 18:00! Eksperti uzskata, ka stingra diēta vispār nav nepieciešama. Ja izvēlaties veselīgu ēdienu kā vakara uzturu. Tie, kas uzlabo miega kvalitāti un nenosver bultiņas uz svariem pa labi. Apskatīsim, ko jūs varat ēst naktī, nekaitējot augumam?

Ēdiens uz nakti

Melna šokolāde

Bieži vien šis produkts ir norādīts kā aizliegts. Un pilnīgi velti, jo starp šokolādes tāfelīti ar riekstiem un tumšo šokolādes tāfelīti ir milzīga atšķirība! Melnā šokolāde satur minimālo cukura daudzumu. Šī delikatese veicina strauju svara zudumu, kā arī atjauno holesterīna līmeni normālā stāvoklī.

Zupa

Jūs noteikti negaidījāt šo ēdienu ieraudzīt šeit! Bet, tomēr, jūs varat ēst zupu uz nakti. Fakts ir tāds, ka jebkuram siltam šķidrumam ir nomierinoša ietekme uz mūsu ķermeni. Ja vakarā jūtat, ka jūs nevarat iztikt ar karstu tējas tasi, noteikti sasildiet mazliet zupu (vislabāk ir vistas vai dārzeņu).

Ir svarīgi atcerēties: naktī neēdiet zupu ar lēcām, zirnīšiem vai pupiņām. Tas var izraisīt nemierīgu miegu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment