Ārste par šādu izturēšanos pret nevakcinētajiem cilvēkiem tika atlaista no darba

Ārstes aktivitāte soctīklos izraisa cilvēku sašutumu; viņa atlaista no darba par šādu rīcību.

Ausu, deguna un kakla jeb LOR ārste Mērija Boudena atstādināta no amata, jo sociālajos medijos izplatījus dezinformāciju par Covid-19, ziņo “People”.

ASV strādājošā ārste ir aktīva soctīklu lietotāja. Kā atzina slimnīcas pārstāvji, tad ārste sociālajos medijos izplatījusi bīstamu dezinformāciju par Covid-19 un vakcīnām, kas nopietni var kaitēt cilvēkiem.

Lasi vēl: ”Lokdauns” bija paredzēts jau oktobrī, bet šis iemesls valdību apturējis

Ārste mikroblogošanas vietnē “Twitter” izteica savu viedokli par slimnīcā nonākušajiem nevakcinētajiem pacientiem.
Viņa sacīja, ka cilvēki, kuri ir inficējušies ar Covid-19, bet nav vakcinējušies, slimnīcā tiek diskriminēti, jo netiek ārstēti.

Slimnīcas pārstāvji nosoda mediķes rīcību. Viņa saviem pacientiem un sekotājiem “Twitter” arī vairākkārt aktīvi reklamējusi ivermektīnu kā līdzekli Covid-19 ārstēšanā. Ivermektīns ir prettārpu zāles. Šobrīd nav pierādīts, ka šāds medikaments var palīdzēt izārstēties no Covid-19.

Kā liecina medijiem pieejamā informācija, tad ārste arī izsūtījusi e-pastus saviem pacientiem, kuros pauda, ka pieņems tikai tos cilvēkus, kuri nav vakcinēti, jo, viņasprāt, šie ļaudis tiek aktīvi diskriminēti, raksta tautaruna.nra.lv

Viņa vairākkārt izplatījusi apšaubāmu informāciju saistībā gan ar pandēmiju, gan vakcināciju, gan inficēto ārstēšanu slimnīcā. Tāpēc Hjūstonas slimnīca nolēmusi atstādināt ārsti.

“Dr. Mērija Boudena nesen pievienojās Hjūstonas Metodistu slimnīcas medicīnas personālam. Viņa izmanto savus sociālo mediju kontus, lai paustu savu personīgo viedokli par Covid-19 vakcīnām un ārstēšanu. Šie viedokļi ir kaitīgi sabiedrībai un neatspoguļo ticamus medicīniskus pierādījumus vai Hjūstonas Metodistu slimnīcas vērtības,” pauda slimnīcas pārstāvis izceļot to, ka ārste izplata infromāciju, kas nav balstīta uz zinātniskiem faktiem.

Lai arī ārste iestājas pret vakcināciju, viņa pati ir potēta pret Covid-19.

COMMENTS

Leave a Comment