Ar tunci un zaļumiem pildītas olas

Parastās ar olas dzeltenumu pildītās olas vairs nav modē, jo tagad nāk aizvien jaunas receptes ar aizvien jauniem padomiem, ko pildīt šajos produktos.

Šai receptei jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

 ● 6 cieti vārītas olas
 ● 1 konservēta tunča bundžiņa (vēlams savā sulā)
 ● 1/2 sarīvēta maza sīpoliņa
 ● 20-25 g rīvētu burkānu
 ● sakapāti pētersīļi, dilles
 ● 1 ēdamkarote citronu sulas
 ● konservēta kukurūza – dekorēšanai
Pagatavošana:
  1. Nolejiet no tunča nost šķidrumu, vidēja lieluma bļodā samaisiet kopā tunci, citrona sulu, pētersīļus, dilles, rīvētus burkānus un sīpolu.
  2. No vārītām olām izņemiet ārā dzeltenumu, bet baltumu pildiet ar tunča maisījumu. Olu dzeltenumus arī var likt klāt, ja jums patīk to garša.
  3. Rotājiet ar pētersīļiem, dillēm un/vai konservētu kukurūzu.
  4. Tas arī viss – lai jums labi garšo!

Leave a Comment