Ar šiem paņēmieniem netīrā keramiskās plīts virsma iemirdzēsies kā jauna

Ēdiena gatavošanas laikā uz stikla plīts virsmām var parādīties netīri tauku nospiedumi, kas jau pavisam drīz piekaltīs pie virsmas un to attīrīšana kļūs par visīstāko pārbaudījumu ikvienai saimniecei. Reizēm paiet ļoti ilgs laiks, kamēr plīts virsma atkal ir attīrīta.

Mēs jums šodien piedāvājam sešus veidus, kas palīdzēs daudz vieglāk atbrīvoties no tauku pleķiem uz jūsu plīts. Pirms uzsākat tīrīšanas darbus, pārliecinieties, ka plīts ir izslēgta un atdzisusi!

Nokasīšana

Reizēm mazgāšanas līdzekļi nedod nekādus rezultātus. Ja gadījumā arī jums neizdodas notīrīt piedegušos traipus, varat ļoti rūpīgi tos notīrīt nost ar skuvekli.

No sākuma uzlejiet uz traipa mazliet ūdeni, lai to būtu vieglāk attīrīt. Esiet ārkārtīgi uzmanīgi ar skuvekli, jo var netīšām saskrāpēt plīts virsmu.

Lasi arī: Tautas metodes plīts virsmas režģu atmazgāšanā no taukainiem nosēdumiem

 

Dvielis

Notīriet plīts virsmu ar etiķi, bet pēc tam uzberiet virsū dzeramo sodu. Pamērcējiet dvielīti karstā ūdenī, pārklājiet ar to stikla virsmu un ļaujiet 15 minūtes pastāvēt. Tas palīdzēs traipiem kļūt daudz mīkstākiem un pēcāk jūs pavisam viegli varēsiet tos notīrīt ar visparastāko švammīti.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vēl citus/labākus padomus plīts tīrīšanai

Leave a Comment