Aprīļa beigās Latvijā gaidāma spilgta dabas parādība, kurā piepildās visas vēlēšanās

Buramvārdi, kas zvaigžņu lietus laikā jāskandē, lai satiktu savu mīlestību

Ja kāds cieš no vientulības un vēl nav saticis savu otro pusīti, vai ir izšķīries no dzīvesdrauga un vēlas sākt dzīvi no nulles, tad ir vērts skandēt šādus buramvārdus:

“Gluži kā zvaigznes spīd debesīs, lai arī mana zvaigzne uzlec un man veicas personīgajā dzīvē, lai satiekas divas pusītes, divas radniecīgas dvēseles, divas vientuļas sirdis – es un man nolemtais, paša likteņa man paredzētais. Lai tā būtu. Augstākie spēki, lai slava jums par to. Āmen”. Ja cilvēks ir nolasījis šos buramvārdus un pats galvenais – pateicies Debesīm, tad viņam noteikti paveiksies mīlestībā.

Buramvārdi labklājības un stipras veselības piesaistīšanai

Ja cilvēks vēlas uzlabot savu finansiālo stāvokli, proti, gūt lielākus ienākumus, viņam jāskandē šādi buramvārdi:

“Tāpat kā naktī debesīs ir neskaitāmas zvaigznes, lai arī manā maciņā būtu neskaitāmas zelta monētas, es ceru uz labāko, jums, Augstākie spēki, palīdzību lūdzu. Es pats pielikšu visas pūles, lai dzīvē iestātos idille. Lai mana vēlēšanās piepildās. Lai slava jums par to. Āmen ”.

Lasi vēl: Sieviete 26 gadus nav izgājusi ne reizi no mājas. Tas kādos apstākļos viņa dzīvo liek ieplesties acīm

Pēc šā rituāla tu vari gulēt mierīgi, tikai tev jāatceras šis solījums un jāsāk rīkoties jau nākamajā dienā – un tad viss noteikti izdosies.

Savukārt tad, ja cilvēks grib uzlabot savu veselību vai uzveikt slimību, jāskandē sekojoši buramvārdi:

“Zvaigzne krita, krita. Zvaigzne ticēja, ticēja, ka (cilvēka vārds) atgūs dzīvesspēku un kaite atstās ķermeni, slimnieks izveseļosies, no gultas izkāps. Lai viņš dzīvo bēdu nezinādams, un ir pie labas veselības. Augstākie spēki, lai slava jums par to. Āmen”.

Šo buramvārdu īpatnība ir tāda, ka tu vari lūgt veselību ne tikai sev, bet arī citam tev mīļam cilvēkam, kas ir ļoti ērti. Un nevajadzētu novērtēt par zemu šo buramvārdu efektivitāti, jo tie ir izturējuši laika pārbaudi un atzīti par iedarbīgiem.

Leave a Comment