Anastasijas Zavorotņukas meita atklāti stāsta par mātes veselību: ”Es ilgi nestāstīju par šo, bet tagad stāstu”

Jau vairākus gadus Anastasija Zavorotņuka cīnās ar smadzeņu vēzi. Aktrises meita līdz pēdējam nedalījās detaļās par mātes veselības stāvokli, bet tagad tomēr izdarīja izņēmumu.

Sarunā ar saviem sekotājiem Anna pastāstīja, ka viņas mamma nelokāmi iziet ārstēšanās kursu, kam vajadzētu novest pie ilgi gaidītās remisijas.

“Mamma pamazām iet uz priekšu, bet jūs paši saprotat, viņai ir tik briesmīga, bīstama slimība. Bet mamma man ir cīnītāja, viņa ar visu tiek galā, viņa ir īsta gudriniece! Paldies, ka apjautājieties!” – atzinās Zavorotņukas meita.

Lasi vēl: Atpazīstams futbolists iespējams pametīs savu komandu: ”Kur viņš pāries?”

Anna neslēpj savus pārdzīvojumus par māti. Lielā stresa dēļ viņai pašai sākušās nopietnas problēmas ar veselību. 50 gadus vecās aktrises meitai nācies meklēt ārsta palīdzību.

“Mani dārgie, jūtu, ka pienācis laiks jums atklāti un ļoti patiesi pastāstīt par to, kas ar mani notiek. Jūs visbiežāk redzat manu smaidošo seju, un es jums parādu savu prieku un labo noskaņojumu. Bet patiesībā tā nav. Man dvēselē notiek liela drāma, ar kuru man ir grūti sadzīvot. Mana diagnoze: depresija, nomākts garastāvoklis, trauksmes izjūta un panikas lēkmes. Ar šo slimību es saslimu aptuveni pirms diviem gadiem, gandrīz gadu sevi zāļoju ar spēcīgiem preparātiem un izdarīju tikai sliktāk savam organismam. Otru gadu ar šo problēmu cīnījos ar speciālistu palīdzību.

Anna turpina ar asarām acīs – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment