Lauru lapas veselībai: Lūk kas notiks ar tavu ķermeni, kad to aizdedzināsi

Lauru lapas veselībai

Lauru lapas veselībai: Dažādi aromāti var labvēlīgi ietekmēt mūsu organismu. Lauru lapu aromāts, piemēram, nomierina, radot atslābinošu atmosfēru.

Neskaitot visizplatītāko lauru lapu pielietojumu virtuvē, to drīkst izmantot arī citiem nolūkiem.

Jau senie grieķi izmantoja lauru lapu ārstnieciskās īpašības. Lauru lapām piemīt spēcīgas pretiekaisuma un nomierinošas īpašības, bet epilepsijas gadījumā var būt pat ļoti, ļoti nozīmīgs ārstēšanas komponents. Tās arī atbrīvo elpceļus, kontrolē holesterīna līmeni, samazina stresu, palīdz cīnīties ar bezmiegu, regulē augstu asinsspiedienu.

 

Ko darīt

Lai izbaudītu lauru lapu labvēlīgās īpašības, tās ieteicams pagatavot verdošā ūdenī un pēcāk pievienot pārtikai. Jūs varat lauru lapas ielikt bļodā un aizdedzināt, mazliet pagaidīt, kamēr kārtīgi aizdegas un tad nopūst, jau pēc neilga laika aromāts būs izplatījies pa visu māju.

Iespējams, ka Jūs nemaz nezinājāt – prusakiem ļoti nepatīk lauru lapu aromāts. Šo lapu smarža atgrūž prusakus, tajā pašā laikā nenodarot ne mazāko kaitējumu Jūsu bērniem vai mājdzīvniekiem.

Jūs varat izmantot gan svaigas, gan sausas lauru lapas, bet labākam rezultātam ieteicams lietot sausās lauru lapas, jo arī to smarža ir daudz izteiktāka.

Lasi arī: Lauru lapas veselībai, tievēšanai un pret veselu “buķeti” dažādu slimību

Jums noderēja šis raksts? Dalieties tajā!

 

Jums interesants varētu būt arī cits materiāls par lauru lapām un veselību. Tā nav tikai garšviela – lauru lapām piemīt fantastiskas dziedinošas spējas, kas ārstē ŠĪS slimības! Lai lasītu šo materiālu, spied ŠEIT

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment