9 ziedi no tava dārza, kurus nevienam nevar dāvināt. Pretējā gadījumā skaists pušķis radīs nopietnas domstarpības

Sarkanas rozes

Šeit nozīme ir etiķetes noteikumam. Ja sieviete ir precējusies, tad viņai nevar dot sarkanās rozes neatkarīgi no iemesla. To var izdarīt tikai viņas vīrs.

Vijolītes

Pašas vijolītes dažās kultūrās tiek uzskatītas par skumjas, rūgtuma un nāves vēstītājām. Piemēram, grieķi viņus uztver negatīvi. Šīs attiecības aizsākās seno mītu laikos.

Magones

Kāzās nav ierasts dot magones. Tie simbolizē miegu, mieru un mūžīgo aizmirstību. Šādas asociācijas neder mīlestības svētkiem un jaunas ģimenes radīšanai. Magones nevar izmantot arī kāzu pušķu, tostarp līgavu pušķu, rotāšanai.

Kallas

Kalla daudzās kultūrās ir cieši saistītas ar bērēm un sērām, neskatoties uz to skaistumu. Lai neradītu negatīvus pieņēmumus, pušķis ar kallām jāiznīcina.

Mājpuķītes

Kompozīcijas ar maijpuķītēm var sniegt atkarībā no situācijas. Piemēram, jūs nevarat tās izmantot pušķos jubilejas vai nopietnu svētku laikā. Šie ziedi ir vairāk piemēroti jubilejām un vārda dienām.

Lasi vēl: Astrologi izceļ trīs zodiaka zīmes, kurām jūnijā laimēsies pilnīgi visur

Sausie ziedi

Sausie augi tiek uztverti kā kaut kas nedzīvs un ar zaudējušu enerģiju. Tie simbolizē dzīves beigas un aukstumu. Tāpēc svētku laikā kompozīcijas ar sausiem ziediem netiek dotas un netiek turētas mājā.

Leave a Comment