7 zodiaka zīmes, kurām 2021 maijs kļūs īpaši veiksmīgs un gaidāmi lieli pārsteigumi

Maijs būs ļoti īpašs mēnesis!

Lauva

Iespējams, aiz loga būs vēl sals, bet Lauvas būs vieni no pirmajiem, kas sajutīs pavasara elpu. Šīs zīmes pārstāvji būs labā garastāvoklī, un tas atsauksies uz visām dzīves sfērām: darbu, attiecībām ar kolēģiem un tuviniekiem. Kāds nopietni iemīlēsies tieši šajā mēnesī. Bet kādam ģimene kļūs par īstu cietoksni, patvērumu. Viss nokārtosies, tāpēc Lauvas, gaidiet pavasari!

Jaunava

Šis būs labs laiks Jaunavām. Viņas spēs iekļauties termiņos, Jaunavas kļūs par piemēru citiem. Mēnesis būs veiksmīgs apjomīgiem pirkumiem. Iespējams negaidīties pacēlums finanšu sfērā. Vairāk paveiksies darbā. Par privāto dzīvi zvaigznes pagaidām aizdomīgi klusē.

Ūdensvīrs

Ir pienācis laiks pārmaiņām. Tu steigsies izmainīt visu un nezaudēsi. Tikai neaizmirsti, ka pirms katras rīcības nepieciešams visu labi pārdomāt. Nav vērts riskēt, ja visu var labi izvērtēt. Reizēm pareizais lēmums var būt arī atsacīšanās no aktīvas rīcības. Daudzi Ūdensvīri jutīsies mīlēti. Viņi jutīsies labi un mierīgi. Jo īpaši mēneša sākumā.

Skorpions

Tev sāksies pavasaris šī vārda pilnā izpratnē. Tu pārsteigsi apkārtējos ar savu labestību, smaidu. Tu sāksi veikt labus darbus, un liktenis tev to atmaksās, piepildot kādu no taviem lielākajiem sapņiem. Skorpioni, šis ir jūsu mēnesis! Aiz loga būs vēl auksts, bet sirdī jau ziedēs puķes.

Dvīņi

Tu pēkšņi noķersi negaidītu pozitīvo pārmaiņu vilni. Dvīņiem gaidāma pats labākais pavasaris, kāds bijis pēdējo gadu laikā. Maijs būs tikai sākums. Tu izmainīsi savu attieksmi pret dzīvi, kļūsi mierīgāks. Tev tuvosies labvēlīgi cilvēki, kāds iegūs jaunu draugu, kāds cits – atbalstu. Bet kādam paveiksies mīlestībā.

Auns

Šis būs labs laiks, lai sevi izmainītu. Sāc ar kaitīgajiem ieradumiem. Jo vairāk tu spēsi izdarīt savā labā, jo vairāk tevi sāks cienīt tavi tuvinieki un apkārtējie cilvēki par tavu gudrību un gribasspēku. Starp pazīstamiem cilvēkiem parādīsies cilvēki no pagātnes. Nesteidzies izsvītro viņu no savas dzīves. Ja skaita tavus smaidus un priecīgos brīžus, šis mēnesis te būs patiesi brīnišķīgs.

Lasi vēl: Man ir 50 gadu un agrāk nevarēju pat piecelties. Tagad es “lidoju” kā jauna un man nemaz nesāp kājas!

Strēlnieks

Labs laiks, lai sāktu jaunu dzīvi. Tu vari negaidīti oficiāli reģistrēt attiecības, vai tieši pretēji – meklēt jaunas attiecības. Tu vari iegūt paaugstinājumu vai atrast jaunu darbu. Galvenais, padomā trīsreiz pirms kaut ko salauz savā dzīvē. Ne vienmēr izrautas zāles vietā izaug roze. Var veidoties tuksnesis. Esi saprātīgs un veic apzinātas pārmaiņas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment