7 laulības dzīves nāves grēki, kurus pieļaujot Dievs jūs pamatīgi sodīs

Bībelē ļoti daudz stāstīts par septiņiem nāves grēkiem. Taču kā tie patiesībā ietekmē ģimenes dzīvi? Izskatot visus septiņus grēkus, jūs atklāsiet sev mūžīgās patiesības, kas spēs izglābt jūsu laulību.

Iekāre

Iekāre izpaužas seksuāla rakstura domās un nekontrolētās seksuāla rakstura iegribās. Šodien seksuālās atkarības jautājums kļūst īpaši aktuāls. Pornogrāfija, ārlaulības sakari, seksuāla izlaidība vai nekontrolētās vēlmes spēj sagraut ikvienas attiecības.

Taču pilnvērtīgas laulības dzīves pamatā ir tieši veselīgas seksuālas attiecības starp abiem partneriem. Jums jābūt pārliecinātiem par to, ka jūsu partneris ir pilnībā seksuāli apmierināts, un viņam nevajadzēs meklēt papildus iespējas vai veidus, kā apmierināt savu seksualitāti. Gadījumā, ja jūsu attiecībās novērojams seksa trūkums, jums būtu jāmācās dalīties vienam ar otru savās sakrālajās un intīmajās vēlmēs, lai jūsu partnerim gribētos būt kopā ar jums.

Iekāres pretstats ir šķīstība.

Slinkums

Slinkums ir vienaldzības brālis. Jums nevajadzētu būt vienaldzīgam pret savu laulāto draugu. Izpildiet savu mājas un laulības pienākumus ar entuziasmu. Veltiet uzmanību savam vīram tad, kad viņš vēlas dalīties ar kaut ko viņam ļoti svarīgu. Uzziniet, kā viņš patiesībā jūtās, kas viņam ir vajadzīgs.

Iespējams, viņš ir izsalcis, vai jūtas saslimis? Var būt viņam nepieciešams atbalsts vai arī viņš vienkārši grib izvēdināt galvu? Izvairieties no nodarbēm, kas aizrauj tik ļoti, ka jūs aizmirstat par saviem pienākumiem un saviem tuvākajiem cilvēkiem. Atcerieties, ka pēc smagas darbadienas jūsu vīrs vēlas jūsu uzmanības un klātbūtnes.

Slinkuma pretstats ir čaklums.

Negausība un alkoholisms

Negausība un alkoholisms izpaužas pārmērīgā ēdiena un alkohola lietošanā. Šajā kategorijā ietilpst arī narkotikas. Tas viss atstāj graujošu ietekmi uz organismu un izraisa atkarību. Cilvēkam nereti nākas nožēlot alkohola ietekmē pastrādāto. Īslaicīgās pašpārliecinātībās vietā jūs pakāpeniski sāksiet zaudēt pašcieņu. No tā cietīsiet gan jūs, gan jūsu partneris, kas kritīs izmisumā aiz vientulības un bezspēcības cīņā ar jūsu netikumiem.

Negausības pretstats ir atturība.

Dusmas

Dusmas un tā izpausmes – naids un nesavaldība, ir neiecietības un nepacietības sekas. Cenšaties nedusmoties uz savu laulāto draugu un esiet pacietīgi. Vienmēr atcerieties, ka kļūdīties var katrs. Uztveriet šo dzīvi ar humoru un jūs sapratīsiet, ka patiesībā ne viss ir tik slikti, kā šķitis sākumā. Iemācieties kontrolēt savas emocijas.

Meditējiet, lasiet Bībeli un citu literatūru, kas sniegs jums mieru. Kad jūs kaut kas vai kāds kaitina, vienkārši dziļi ieelpojiet un vismaz uz kādu brīdi atslēdzaties no šīs situācijas. Nekļūstiet vardarbīgs pret savu otro pusīti. Atcerieties, ka vardarbība var būt ne vien fiziska, bet arī mutiska un emocionālā. Pacietība un labsirdība spēj savaldīt un apslāpēt dusmas.

Dusmu pretstats ir pacietība.

Skaudība

Skaudība ir ārkārtīgi kaitīga, tā pārtiek no citu cilvēku ciešanām. Skaudība izpaužas ne vien tieksmē iegūt to, kas pieder citiem, bet arī nepārvārāmā vēlmē, lai citi zaudētu to, kas viņiem pieder. Attiecībās nav vietas partnera pazemošanai. Jums jābūt vienlīdzīgai attieksmei pret savu otro pusīti.

Esiet līdzjūtīgs pret viņu. Cenšaties padarīt savu laulāto draugu laimīgāku. Ja pats jūtaties nelaimīgs, nevajag vilkt partneri līdzi šajā bezdibenī. Atbalstiet savu laulāto draugu viņa sasniegumos, pat tad, ja jums pašam nāksies palikt ēnā.

Skaudības pretstats ir labdarība.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment