57 gadu vecumā mirusi dziedātāja; nāves iemesls ir vienkārši drausmīgs

Mūžībā aizgājusi čehu folkdziedātāja Hana Gorka, kura mirusi pēc apzinātas inficēšanās ar koronavīrusu, vēsta The Daily Star.

Saskaņā ar publikāciju, 57 gadus vecā dziedātāja atteicās no vakcinācijas un centās izvairīties no Čehijā pastāvošajiem epidemioloģiskajiem ierobežojumiem.

Kad Hanas vakcinētais vīrs un dēls inficējās ar COVID-19, viņa no viņiem neizolējās, lai gan radinieki viņai to lūdza. Māksliniece pieļāva, ka viņa varētu inficēties no saviem radiniekiem un pārciest vieglu infekciju. Tomēr, kā izrādījās, viņa pārvērtēja sava ķermeņa iespējas.

Lasi vēl: Pēkšņi 49 gadu vecumā mirusi aktrise: ”Grūti atrast vārdus..”

Kādu laiku pēc inficēšanās Hana sociālajā tīklā rakstīja, ka viņai ir smaga koronavīrusa forma, taču viņa ir dzīva. Savā vēstījumā dziedātāja pauda pārliecību, ka viņa jau ir atveseļojusies un drīz dosies atpūsties.

Чешская певица Гана Горка специально заразилась коронавирусом и умерла -  Газета.Ru | Новости

Bet divas dienas pēc šāda ieraksta publicēšanas Gorka nomira. Pēc mākslinieces nāves viņas dēls sacīja, ka viņa māte bijusi anti-vakseru ietekmē. Viņš pauda nožēlu, ka mīļotais cilvēks vairāk uzklausīja svešiniekus, nevis savu ģimeni.

COMMENTS

Leave a Comment