5 neapstrīdami argumenti – pagarini vasaru, ceļojot rudenī

Izvairies no tūristu pūļiem

Katram vismaz reizi dzīvē ir nācies atrasties lielā cilvēku ļaužu barā un tās sajūtas ne vienmēr ir patīkamas. Šādu ļaužu pūļus noteikti nesatiksiet pie Rīgas Doma baznīcas ikdienā, taču, dodoties apskatīt tūristu iecienītus objektus, var nākties piedzīvot vilšanos – pūlis tik liels, ka no gaidāmās apskates nākas atteikties. Kad Ilze (39 gadi) beidzot piepildīja sapni par ceļojumu uz Venēciju, viņa uz Itāliju devās sava atvaļinājuma laikā augusta vidū. Liels bija Ilzes izbīlis ieraugot tūrismu plūsmu šaurajās Venēcijas ielās, kas faktiski veda viņu virzienā, kur viņa vairs nevēlējās doties, bet pagriezties atpakaļ nebija iespējams. Atgriežoties Ilze bija priecīga par atvaļinājumu, taču atzina draugiem, ka, lai izbaudītu Venēcijas burvību un izmuktu no tūristu bariem, tur jādodas rudenī vai pavasarī.

Košas krāsas visapkārt

Kastaņi, zīles, ķirbji, āboli, kartupeļi, bet tam visam pa vidu lapas – dzeltenas, sārtas, oranžas, dzeltenās. Krāsas rudenī nav jāmeklē. Tās ir visapkārt. Tik paķer savu ceļojuma somu un dodies izbaudīt. Pat jūra rudenī ir pavisam citā krāsa. Bet lapas visparastāko pilsētu ietērpj mākslas darbā. Ja vien līdzi ir fotoaparāts, tad Tavs ceļojums radīs prieku un paliks atmiņā ne tikai pašam, bet saņemsi arī draugu atzinību un sajūsmas saucienus sociālos tīklos.

Esi atšķirīgs

Ja skolas laikā darīt tā kā visi citi bija moderni, tad pieaugot mēs cenšamies aizvien vairāk atšķirties, lai nesaplūstu ar citiem, lai saglabātu savu redzējumu, lai darītu lietas savā īpašā veidā. Mūsdienu laikmetā, kad visi dzīvo un dara lietas pēc sociālos tīklos redzēta parauga, mēs joprojām meklējam iespēju atšķirties. Un to mēs varam darīt dažādi. Ne tikai ar savu īpašo ģērbšanās stilu, domu gājienu vai pasaules redzējumu. Bet arī izvēloties savu ceļojuma galamērķi un laiku, kad tur doties. Esi atšķirīgs un nevis dodies uz Tenerifi Ziemassvētku brīvdienās, jo visi tā dara, bet gan izbaudi Gruzijas viesmīlību rudenī. Saule silda, ēdiens burvīgs un viesmīlība – neizmērojama. Tas noteikti būs to vērts. Ceļojiet kopā ar “Seesam” rudenī droši!

Leave a Comment