5 frāzes, kas tavam vīrietim atsitīs vēlmi ar acīm “aprīt” citas sievietes. Tu patiešām būsi pārsteigta, cik tās ir iedarbīgas!

Vairākas daiļā dzimuma pārstāves visus vīriešus pastāvīgi mēra ar vienu mērauklu.

Viņas ir pārliecinātas, ka neviens vīrietis nespēj atturēties no glītas sejas un skaistas figūras nopētīšanas. Vajag tikai šādai dāmai paiet garām, un vīrietis aizmirst, ka ir precējies.

Tikmēr noskaidrots, ka pastāv 5 frāzes, kuras sievietēm ieteicams izrunāt pēc iespējas biežāk, lai attiecības būtu spēcīgas un vīrietis nemestu acis uz citām.Iepazīsties ar tām!

Vai es varu tev kaut kā palīdzēt?

Šī ir vienkārša un tipiska frāze, kuru dāmas ļoti bieži aizmirst pateikt saviem izredzētajiem. Vai zināt, kāpēc vīrieši tik bieži skatās uz citām sievietēm? Viņi vienkārši ļoti vēlas atrast dvēseles radinieku, tas arī viss.

Ir sievietes, kuras labprāt palīdzēs savam mīļotajam un viņu uzmundrinās, bet citasne vienmēr to dara. Nebaidies pavaicāt savam izredzētajam, vai viņam nepieciešama palīdzība. Tu vari būt pārliecināta, ka šī frāze viņam patiks.

Es vienmēr būšu tavā pusē.

Ja mīloša laulātā draudzene pauž savam vīram, ka allaž būs viņa pusē, tad vīrietim vienkārši nebūs vēlmes un vajadzības meklēt kādu citu. Kāpēc gan viņam būtu vajadzīgas citas dāmas, ja tuvumā ir kāda, kas viņu vienmēr atbalstīs un sapratīs?Tieši par tādu sievu sapņo daudzi stiprā dzimuma pārstāvji.

Man tā patīk skatīties uz tevi.

Daudzi uzskata, ka šādus sev veltītus vārdus ir patīkami dzirdēt tikai dāmām, taču patiesībā tas tā nav. Arī stipra dzimuma pārstāvjiem ir tieši tāda pati vajadzība.

Vīrietim vienkārši nepieciešams saņemt šādus sev adresētus vārdus, kas irapstiprinājums tam, ka viņš ir patiešām pievilcīgs. Ja vīrietis dzird šofrāzi no savas otrās pusītes, viņam neradīsies vēlmepat skatīties uz citām daiļā dzimuma pārstāvēm.

Tu esi tieši tas, par kuru es vienmēr esmu sapņojusi.

Stiprā dzimuma pārstāvjiem mīlestība ir ļoti svarīga. Viņiem vienmēr ir jādzird, ka viņi ir ne tikai vajadzīgi kādam, bet arī jāsajūt sava unikalitāte un nozīme.

Vienkārši sniedz savam mīļotajam šo sajūtu, un tu redzēsi, ka viņam pat neradīsies vēlēšanās meklēt tev aizstājēju. Pastāsti izredzētajam, ka viņš ir vislabākais pasaulē – šie vārdi kļūs par balzamu vīrieša dvēselei.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment