4 zodiaka zīmes maijā atradīsies zem eņģeļu aizsardzības – viņi saņems palīdzību!

Astroloģe Jūlija Nikolajeva paziņojusi, ka 2022. gada maijā dažas planētas veidos harmoniskus planētu savienojumus ar augstākajām planētām. Eksperte paredz, ka šajā mēnesī gandrīz visas zodiaka zīmes būs veiksmīgas, bet zem eņģeļu aizsardzības atradīsies tikai dažas.

Strēlnieks

2022. gada maijā eņģeļi paņems Strēlniekus zem savas aizsardzības. Tajā laikā veiksme gaidāma gan ģimenes dzīvē, gan darbā. Šajā laikā uz labāko pusi var izmainīties jūsu dienesta stāvoklis vai arī darbības sfēras raksturs. Ja kāds no nelabvēļiem darbā gribēs nodarīt kaitējumu, eņģeļi to nepieļaus.

Tāpat tagad jūs varat nodarboties ar sabiedrisko darbu, strādāt ar publiku vai ar lielām cilvēku masām. Ja jūs esat intraverti un izjūtat diskomfortu lielā pūlī, Augstākie spēki nāks jums palīgā arī šajā gadījumā.

Jūs varat izjust vājumu un bailes par savu veselību. Brīnumainā veidā jūsu veselības stāvoklis uzlabosies, bet trauksme mazināsies.

Augstākie spēki jūs atbrīvos no sadzīves problēmām un atnāks palīgā sarežģītās ģimenes situācijās.

Viņi atļaus jūsu partnerim aiziet no ģimenes, bet jums pārtraukt radniecīgās saites. Jūsu dzīve tagad piepildīsies ar jaunu jēgu un saturu.

Ūdensvīrs

2022. gada maijā jūs būsiet zem eņģeļu aizsardzības. Viņi palīdzēs jums veikt izdevīgus ieguldījumus nekustamajā īpašumā. Jūsu īpašumu stāvoklis uzlabosies. Jūs savu dzīvesvietu izdaiļosiet, pirksiet mājai mēbeles un interjera priekšmetus.

Iespējams, jums parādīsies vēlme veikt dzīvoklī kosmētisko remontu un nomainīt dizainu. Ja jums bija problēmas ar dzīvesvietu, šajā mēnesī tās var atrisināties. Šajā laikā jūs varat iedziļināties savas izcelsmes noslēpumos.

Lasi vēl: ”Ekstrasensu cīņu” dalībnieka Ziradina Rzajeva prognoze maijam: “Īpaši grūti būs no 8. līdz 21. datumam” šiem cilvēkiem!

Tagad jūs daudz laika pavadīsiet mājās, izbaudīsiet ģimenes atmosfēru. Augstākie spēki parūpēsies par to, lai nekas neizbojātu šo idilli. Jūsu vecāki pret jums ļoti labi attieksies un palīdzēs materiāli. Šajā laikā var gaidīt arī ģimenes papildinājumu.

Neskatoties uz to, ka jūs uztrauksieties par savu finansiālo stāvokli, augstākie spēki parūpēsies par to, lai jūs neizjustu naudas trūkumu.

Viņi novērsīs pat visnenozīmīgākos zaudējumus. Šajā laikā jūs pat varēsiet veikt uzkrājumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment