4 zodiaka zīmes, kurām jūnija beigās uzsmaidīs veiksme; Ak jūs Dieva luteklīši!

Vairumam zodiaka zīmju pārstāvjiem jūnija mēnesis paies pavisam nemanīts, taču būs arī veiksminieki, kas pilnā mērā spēs izbaudīt jūnija patīkamākus brīžus.

Svari

Neskatoties uz to, ka Svaru dzīve šajā mēnesī būs visai piesātināta un vētraina, viņi jutīsies pašpārliecināti un spēka pilni. Turklāt pavisam drīz Svari varēs secināt, ka visi notikumi savu patieso labumu sniegs nākotnē. Svari varēs pavisam droši veikt jebkādas finanšu operācijas.

Īpaši veiksmīgi būs naudas ieguldījumi. Turklāt Svari beidzot varēs izbeigt ilgstošās tiesas prāvas. Bet pēdējā jūnija nedēļa sola Svariem brīnišķīgu jūtu, mīlestības un romantikas pilnu laiku. Partneri bez īpašās piepūles spēs panākt mieru un saticību attiecībās. Arī vientuļajiem Svariem uzsmaidīs veiksme. Viņiem radīsies iespēja iepazīties ar ļoti interesantu cilvēku.

Skorpions

Skorpioni ir vēl vieni laimīgie, kas jūnijā nokļūs ciešajos Veiksmes apskāvienos. Šīs zīmes pārstāvji skaidri sajutīs gaišā dzīves posma tuvošanos. Skorpioni var nemaz neuztraukties par savu likteni, jo veiksme pilnīgi noteikti būs viņu pusē, un tas viss pateicoties Plutonam, kas beidzot pabeigs savu retrogrādo kustību.

Šajā laikā Skorpionus sagaida veiksmīgi braucieni, uzlabosies viņu attiecības ar kolēģiem, draugiem un tuviniekiem. Radīsies jaunas perspektīvas personīgais izaugsmei. Arī darba jomā šis būs ļoti labvēlīgs laiks, īpaši veiksmīga kļūs mēneša pēdējā nedēļa.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment