4 pašas nekaunīgākās zodiaka zīmes. Piesargies, tās var ar tevi manipulēt!

Daži no mums ir ārkārtīgi kautrīgi un baidās lūgt palīdzību pat no tuviniekiem, un bet citi iet tik tālu, ka nekaunas prasīt atbalstu svešiniekiem un uzgrūst savas problēmas mazpazīstamiem ļaudīm, pārlikt daļu savu darbu uz citu pleciem, kā arī piesavināties sev citu cilvēku nopelnus.

Nekaunība ne vienmēr ir slikta, bet pamatā šīs īpašības izpausme apkārtējos rada tikai neapmierinātību. Tātad – uzzināsim, kuras zodiaka zīmes ir pašas nekaunīgākās.

4.vieta – Skorpions

Šai zodiaka zīmei ir raksturīga globāla mēroga nekaunība. Skorpions novērsīs paziņu un pat nepazīstamu cilvēku uzmanību no viņiem svarīgām lietām, bet viss tikai tāpēc, lai saņemtu palīdzību savu problēmu risināšanā. Kautrīgums un biklums – tādas īpašības Skorpiona zīmē dzimušajiem nepiemīt, tomēr “iegāzt” kādu sava izdevīguma dēļ viņi arī nav pieraduši.

Aizstāvot šo zodiaka zīmi, varam teikt – lai gan Skorpions ar savu nekaunību panāk, ka draugi viņam palīdz, viņš pats arī nekad neatsakās palīdzēt. Skorpioni labprāt piedalās apkārtējo dzīvē un sniedz atbalstu citiem.

Skorpioni saprot, ka brīžam rīkojas nekaunīgi un dažreiz par to pasmejas, taču neplāno atteikties no šī ieraduma – tas palīdz viņiem sasniegt to, ko viņi vēlas dzīvē. Skorpioni nepārkāpj pieļaujamās robežas, viņu izturēšanās ir pieklājīga. Bieži vien Skorpiona nesavaldība izpaužas kā reakcija uz uzbrukumiem no ārpuses. Uz nekaunīgu rīcību viņš reaģē ar nekaunību, uz rupjību – ar rupjību.

Cenšoties sasniegt savu mērķi, Skorpions neies “pāri līķiem”, bet izmantos savas manipulācijas spējas un īstenos savu plānu tik virtuozi, ka upuris to pat nepamanīs. Ja kāds Skorpionu norās par nekaunību rīcību, viņš meistarīgi to noliegs un nekad neatzīs šīs apsūdzības.

3.vieta – Dvīņi

Dvīņi vienmēr bāž savu degunu visās lietās, sniedz nevajadzīgus padomus pa labi un pa kreisi. Bez ceremonijām iejaucas citu cilvēku sarunās. Viņi cenšas uzzināt visas intīmo lietu detaļas, šiem ļaudīm absolūti pietrūkst takta sajūtas. Dvīņi nav nekaunīgi – viņi ir ārkārtīgi nekaunīgi! Lai gan vairumam cilvēku Dvīņi šķiet ļoti jauki un pievilcīgi, ir arī dedzīgi šīs zīmes pretinieki – parasti tie cilvēki, kuru privātumu Dvīņi ir aizskāruši.

Dvīņu tieksme pēc tenkošanas var izraisīt nepatīkamas sekas, uz Dvīņiem apvainojas sabiedrībā pazīstami cilvēki. Dvīņi kļūst nekaunīgi ne tikai tāpēc, lai iegūtu devu pikantu detaļu par citu cilvēku dzīvi, bet arī dzirdētu draugu pateicības vārdus. Dodot padomu, Dvīņi cer saņemt pateicību, bet, ja kāds to nesniedz, Dvīņi apvainojas, piešķir šim cilvēkam nepateicīgas personas statusu un ilgstoši niknojas par tik negodīgu attieksmi pret sevi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Leave a Comment