3 darbības, kuras noteikti jāveic jaunu drēbju piemērīšanas brīdī

  1. Apsēdieties un noliecieties – šis vienkāršais paņēmiens palīdzēs jums saprast, vai, piemēram, bikses nespiež, neslīd nost, neplīst un negriežas ādā locījumu vietās. Šādi jūs noteikti pārliecināsieties, ka bikses neatklāj jūsu apakšveļu. Attēlu rezultāti vaicājumam “bending in jeans”
  2. Paceliet rokas un aiz galvas salieciet kopā elkoņus – kleitas vai blūzītes ne vienmēr var būt gana garas, ja tiek paceltas rokas. Šādi iespējams notestēt drēbes un saprast, cik ļoti tās jums pēc garuma der. Pie reizes sapratīsiet, cik labi jums der kleita. Attēlu rezultāti vaicājumam “too short dress”
  3. Ar rokām satveriet krekliņa vai džempera priekšējo daļu – ja vēlaties pirkt džemperi vai krekliņu, bet nezināt, vai tas jums gana labi der, saņemiet priekšā ar rokām apģērba audumu. Ja varat saņemt ļoti lielu auduma gabalu, tad labāk izvēlēties mazāku izmēru, bet, ja saņemt apģērbu nevarat vispār, vajadzētu lielāku izmēru. Tiek uzskatīts, ka kaut nedaudz, bet ir jāpaliek liekai auduma daļai. Attēlu rezultāti vaicājumam “perfectly fit sweater”

Ja jums noderēja mūsu ieteikumi, noteikti padalieties arī ar saviem draugiem!

Avots

Leave a Comment