16 stundu laikā šis augs ir spējīgs iznīcināt līdz pat 98% vēža šūnu!

Mūs nebeidz pārsteigt dabas sniegtās veltes ar savām apbrīnojamām īpašībām. Šķiet, ko gan tāda stepes nezāle vispār labu var dot? Mūsdienās daudzi cilvēki sastopas ar onkoloģiskām saslimšanām, kas ļoti lielā ātrumā atņem dzīvības lielākai daļai no tiem.

Visas pasaules zinātnieki cenšas izgudrot aizvien jaunus medikamentus, kas spētu cīnīties ar šo problēmu, izmēģinot arī daudz un dažādas metodikas. Lai gan realitātē onkologi parasti nesagaida vēlamos rezultātus, reizēm ir arī pa kādai labai ziņai. Labs piemērs ir šī gada atklājums, kas lika zinātnes pārstāvjiem izbrīnā ieplest mutes.

Veiksmīgs atklājums onkologu un bioinženieru vidū bija visiem labi zināmā viengadīgā nezāle, kas pazīstama kā vasaras vībotne.

Degam nepacietībā iepazīstināt ar šo brīnumaino augu, par kura labvēlīgajām īpašībām uzzinājām tikai tagad.

Vasaras vībotne cīņā pret vēža šūnām

Vasaras vībotne (Artemisia Annua) – augs, kas savas dzīves laikā spējīgs dāvāt daudziem citiem cilvēkiem vēl desmitiem veselības pilnus dzīves gadus.

Pētījumos atklājies, ka šajā augā esošās vielas ir spējīgas kontrolēt vēža šūnu reprodukciju, tādējādi samazinot to attīstību līdz pat 98%. Augu izcelsmes vielas cilvēka organismā iedarbojas selektīvi, neaizskarot veselo šūnu darbību un neiedragājot imūnsistēmu.

Otrs sensacionālais fakts ir tāds, ka kaitīgo šūnu iznīcināšanai nepieciešamas vien 16 stundas!

Eksperimentos ir pierādīts, ka vien mēneša laikā pat vissmagāko onkoloģisko saslimšanu gadījumā, aktīvās vībotnes vielas (artemizinīns un tā semi sintētiskais atvasinājums) palīdzēja par 28% samazināt vēža šūnu skaitu organismā.

Augā esošās vielas iekļūst vēža šūnās un kā paslēpta bumba izārda to no iekšienes, neļaujot tai turpmāk reproducēties. Tas palīdz novērst jebkādus recidīvus tuvākajā laikā.

Ar žurkām veiktie eksperimenti pierādīja, ka vībotnē esošās aktīvās vielas, savienojumā ar dzelzi, ir spējīgas iznīcināt onkoloģiskās saslimšanas bez paliekoša kaitējuma pašam organismam.

Taču jāatceras, ka vībotnes lietošanas gadījumā ļoti svarīgs ir tās daudzums, jo tā ir iekļauta indīgo augu sarakstā.

Turklāt, zinātnieki atzīst, ka, pētot pacientus, var secināt – veselību ietekmējošie faktori ir arī nepilnvērtīgs uzturs, nepietiekama ūdens uzņemšana, mazkustīgs dzīvesveids un negatīva dzīves uztvere.

Tātad, labai veselībai un iedarbīgām ārstēšanas metodēm nepieciešams gan radikāli mainīt savu dzīvesveidu, gan uzskatus par dzīvi.

Savlaicīga un precīza informācija ir spējīga glābt un nodrošināt dzīvības! Saudzējiet sevi!

Leave a Comment