Vistas gaļas karbonādes kraukšķīgā mīklas apvalkā

Šī ir diezgan vienkārša recepte. Fileja būs ļoti sulīga un maiga, tā kā izmantosim panējumu, kas labi notur mitrumu. Vēl panējumā var likt ķiplokus, garšvielas. Vistas gaļas siteņi, protams nav ēdiens ko dot bērniem, bet jau 3 gadīgiem var dot mierīgi.

Tas ir ēdiens, ko var pagatavot diezgan ātri.

Ēdiena garša jūs patīkami pārsteigs, un ja būsiet to pagaršojuši, jūs un jūsu tuvinieki nemeklēsiet nekādu citu recepti. Tas jums noteikti garšos.

Receptes sastāvs:

  • 2 olas
  • 500 gr. vistas filejas
  • Krējums
  • Sāls
  • Pipari
  • Dažas karotes miltu
  • Augu eļļa

Gatavojam vistas siteņus panējumā:

  1. Sagriežam vistas fileju plāksnītēs. Tad saklapējam tās izmantojot gaļas āmurīti.
  2. Sajaucam krējumu, sāli, pieliekam olas.
  3. Pieberam miltus un samaisām visu viendabīgā masā.
  4. Panējums būs bieza krējuma konsistencē. Ja nepieciešams var pielikt vēl miltus, bet ne pārāk daudz.
  5. Vistas filejai uzbērt sāli, piparus, un iemērkt to panējumā.
  6. Pieliet eļļu pannā un uzkarsēt to.
  7. Cept siteņus no abām pusēm, kādas 7 minūtes.

Viss, gatavs! Gaļa no iekšpuses būs sulīga, bet no  ārpuses ar kraukšķīgu garoziņu.

Labu apetīti.

Avots: vk.com

Leave a Comment