Vingrinājumi, kas atgriezīs jaunību! Atbrīvojamies no enerģijas krājumiem!

1. Aplūkojiet attēlu, kas parāda, kā atbrīvoties no visām domām, nokļūt miera stāvoklī. (sk. 1. att.) v1
2. Elpojiet lēni, galvenais – dziļi. Sākumā ieelpa, tad izelpa. Ieelpojot, pastiepieties uz pirkstgaliem – piepūšas krūškurvis (sk. 2. att.)
Iesācējiem iesakām elpot caur degunu un muti, pēc tam tikai caur degunu. Ieelpotais gaiss domās nokļūst līdz vēdera lejasdaļai. Izelpojot, nolaidieties uz pilnas pēdas, domās gaiss būs izplūdis no vēdera lejasdaļas. Ceļgaliem tajā brīdī jābūt mazliet saliektiem. Tādā veidā visa patogēnā enerģija tiek izvadīta caur muti. (sk. 3. att.) Atkārtojiet 8 reizes.
3. Visa ķermeņa sakratīšana
Pēc dziļajām ieelpām, ieturiet vienas minūtes pauzi. Atslābinieties, ieņemiet sākuma pozīciju, ceļi mazliet ieliekti. Sāciet kratīt ķermeni, lai tas trīcētu (vīriešiem jājūt, kā kratās sēklinieki). Vingrinājumu veiciet aptuveni minūti, vidēji 150 reizes (sk. 4. att.).

v2
Šī vingrinājuma rezultātā aktīve viļņi iziet cauri organismam, aktivizējot tā dzīvības funkcijas. Vibrāciju dēļ iespējams ātrāk atbrīvot organismu no toksīniem.
UZMANĪBU! Tikai tad, kad organisms un visi iekšejie orgāni jutīs trīcēšanu, būs iespējams sasniegt vēlamos rezultātus. Lai to izdarītu, jāatslābina viss ķermenis un jāmēģina it kā aizāķēt to aiz sprandas. Tieši tādēļ sprandai un mugurkaulam jābūt tonusā.
4. Plecu griešana
Kājas plecu platumā. Ķermeņa smaguma centru pārlieciet uz priekšu, atspiežoties uz pirkstu galiem, ceļgali nedaudz saliekti, atslābināti. Mutei jābūt mazliet atvērtai, rokām nolaistām gar sāniem. Sāciet ar pleciem veikt apļus. Sākumā paceliet kreisu plecu uz augšu, izapļojiet, tad ar otru. Pa to laiku labais plecs veic kustību uz leju, aplis, un atpakaļ. Rotācijas veiciet 16 reizes (sl. 5., 6. att.)

v3
Apļveida kustību veikšanai nepieciešams izmantot plecus un ķermeni, lai ķermeņa augšdaļa nepārtraukti kustētos, tādējādi panākot, ka negatīvā enerģija pamet mūs.
UZMANĪBU! Veicot plecu kustības, pārliecinieties, lai Jūs elpotu brīvi, saskaņā ar kustību ritmu. Īpašas ieelpas un izelpas nav jāveic. Iesācējiem uzdevumu jāveic mierīgi un plastiski. Kad būsiet kārtīgi iemācījušies veikt šo uzdevumu, laika gaitā varēsiet palielināt apgriezienu skaitu.

Šo kustību un vingrinājumu galvenā doma ir atbrīvot organismu no negatīvās enerģijas, tādā veidā to attīrot. Tiem, kas cieš no dažādām kaitēm un jūt, ka nepieciešams mazliet izkustēties, ieteicams šos vingrinājumus veikt katru dienu.
Rūpējieties par sevi un citiem! Dalieties ar šo rakstu!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment