Vienkāršākā sarkanās zivs mazsālīšanas recepte

Šī  ir ļoti vienkārša sarkanās zivis sālīšanas recepte. Zivs sanāk ļoti garda.

Sastāvdaļas:

  • 1 kg; sarkanās zivis (lasis, forele, ketlasis, šmerliņš, kuprlasis). Pēc jūsu izvēles.
  • 2  tējkarotes sāls.
  • 1 tējkarote cukura.
  • Smaržīgie piparus pēc garšas.

Pagatavošana:

  1. Atdalīt fileju no asakām un sagriezt gabaliņos.
  2. 2 . Bļodā samaisīt sāli un cukuru.
  3. Zivtiņu klāt kārtām pārkaisot ar sāls un cukura maisījumu, katrai kārtai uzbērt smaržīgos piparus.
  4. Ielikt zivi ledusskapī uz diennakti.
  5. Lieliska uzkoda ir gatava.

Labu apetīti!

Avots: vk.com

Leave a Comment