Uzzini, kāpēc labākie draugi ir tie, kuri mīl labi paēst!

Draugs, kurš novērtē ēdienu tikpat ļoti cik tu, ir labākais draugs, kāds var būt.

Viņš vienmēr zinās, ka laime slēpjas kādos gardos našķos un frī kartupeļos, un viņi zina, ka laiks ēšanai ir jebkurš laiks. Slikta diena? Ēdam. Laba diena? Ēdam.

1. Viņi saprot, kad esi izsalcis un neņem to personīgi

Viņi zina, ka lietas, kuras tu pasaki tad, kad esi izsalcis, nav jāņem par pilnu – tev par to pat nevajadzēs atvainoties. Viņi respektē tavu vēlmi pēc ēdiena, un tajā vietā, lai dusmotos uz tevi par to, ko esi pateicis, viņi vienkārši pasūta tev tuvākās ēstuves ēdienu

2. Viņi tevi nekad nenosodīs par to, cik daudz ēdiena tu pasūti

Dzīve ir pārpildīta ar grūtiem lēmumiem, bet ēdiena izvēlei nevajadzētu būt vienam no tiem. Draugu klātbūtnē tu vari pasūtīt visu ko vēlies un galvenais – cik daudz tu to vēlies, un neviens tevi par to nesodīs. Frī kartupeļi vai burgers? Nē – frī kartupeļi un burgers

3. Jums vienmēr būt kaut kas, ko darīt kopā

Kad jūs ēdat, jūs nostiprināt savas draudzības saites. Šis cilvēks vienmēr būs gatavs izmēģināt jaunas ēstuves un jaunus ēdienus, kas var pārvērsties pat lielā piedzīvojumā.

4. Viņi zina, ka ēdiena kalorijas ir daudz labākas par alkohola kalorijām

Viņš vienmēr sapratīs, ka vēlēsies palikt mājās, nevis iet ballēties – labāk tā vietā sarīkot ēdiena gatavošanas vakaru, kas ļaus kaut vai nākamajā dienā pamosties bez paģirām.

5. Pasūtīt 5 dažādus ēdienus uz diviem cilvēkiem ir norma

“Vienkārši pasūtām visu, kas ir ēdienkartē un dalāmies” – tas noteikti ir jūsu moto. Tu neesi drošs par dienas piedāvājumu, bet zini, ka cālis pikantajā mērcē tevi nekad nav pievīlis, tādēļ nākas pasūtīt to visu.

6. Viņi zina tavu mīļāko ēdienu un to, ka tas vienmēr visu padara labāku

Ja ir kas labs, ko nosvinēt vai arī kaut kas slikts, kas jānoēd – šis draugs vienmēr zinās, kas tev garšo vislabāk un centīsies tev to sagādāt. Ēdiens salabo visu – to viņš zina, bet zināt, kas ir tieši tas viens, kas tevi padarīs priecīgāku – tā jau ir īsta draudzība.

Leave a Comment