Tieši tādēļ es beidzu gatavot ar augu eļļu! Un es iesaku to visiem…

Augu eļļas radītais kaitējums

Toksisko aldehīdu lietošana pārtikā vai arī šo indīgo savienojumu ieelpošana, paaugstina risku saslimt ar vēzi vai jebkādām sirds slimībām.

Šķietami labākais risinājums savas veselības saglabāšanā – nelietot uzturā saulespuķu eļļu, bet sviestu vai olīveļļu.

Tāpat arī var izmantot cepampapīru. Pannas formā izgriezt apli no cepampapīra, lai ceptu, piemēram, kotletes, gaļu, zivis un biezpiena plācenīšus bez piliena eļļas!
Saulespuķu eļļas garša bieži vien nomāc jūsu gatavotā ēdiena dabīgo garšu. Nelietojot saulespuķu eļļu, jūs atklāsiet jau labi zināmu ēdienu garšas pavisam jaunā garšu amplitūdā. Ēdieni, kuri ir pagatavoti bez eļļas, satur mazāk kalorijas, un tas ir ļoti svarīgi cilvēkiem, kas vēlas samazināt ķermeņa lieko svaru.
Dažādu zinātnieku pētījumi bieži mēdz būt strīdīgi un rada zināmas šaubas. Bet, šoreiz, kad runa ir par augu eļļu, viņiem ir taisnība. Dalies ar šo informāciju ar saviem draugiem, lai arī viņi spēj uzlabot savu pašsajūtu un veselību!

Leave a Comment