Tieši tādēļ es beidzu gatavot ar augu eļļu! Un es iesaku to visiem…

1 (1)

Karsta augu eļļa – vistīrākā inde, ar kuru mēs barojam savu ķermeni.

Slavenais britu kardiologs Asims Malhotra ir publicējis ļoti interesantu pētījumu par šo tēmu. Aptaukošanās, sirds slimības, otrā tipa diabēts un pat vēzis – tāda ir samaksa par mīlestību pret eļļā ceptu ēdienu!

Brīdī, kad tiek sildīta saulespuķu, kukurūzas vai jebkura cita augu eļļa, ēdienā nokļūst toksiskie aldohīdi. Sviests un dzīvnieku tauki ir cilvēkam daudz veselīgāki, nekā mēs domājām. Tāpat ir ieteicams lietot arī olīveļļu.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kādas ir alternatīvas un kāds tieši ir augu eļļas kaitējums


 

Līdzīgi raksti