Tev noteikti nebija ne jausmas, ka dzēšgumija varētu būt tik noderīga – #3 triks ģeniāli!

Kad runa ir par dzēšgumiju, viss, ko mēs iedomājamies, ir tas, ka ar to var izdzēst parasto zīmuli, tomēr izrādās, ka tai ir vēl daudz citu pielietojumu.

Nu tev ir iespēja no atvilktņu malām vilkt ārā visas savas vecās dzēšgumijas vai arī doties uz veikalu iepirkt jaunas, jo tas, ko tu tūlīt uzzināsi, noteikti būs arī jāpamēģina. Kā nekā – ļoti noderīgi!

Izvairies no krūžu un pudeļu apgāšanas

Būtu kādreiz iedomājies, ka ar dzēšgumijas palīdzību izvairīsies no tā, ka nejauši apgāz krūzi, kamēr sēdi pie datora? Lūk, kā to izdarīt. Ar līmes pistoli šaurā, bet ne pārāk šaurā aplī pie galda pielīmē līdzīga izmēra dzēšgumijas. Tās neļaus apgāzties ne pudelēm, ne krūzēm.

Atslēgu pakaramie

Uz dzēšgumijas uzzied mazliet līmes un iespraud tajā spraudītes. Ar līmes pistoli pielīmē dzēšgumiju pie sienas un karini tur atslēgas, lai tās vairs nekad nepazustu!

Tīra kamera

Ar dzēšgumiju viegli paberzē telefona kameru – tā tu noņemsi no tās visu lieku, nesatraumējot to. Attēls uzreiz kļūs daudz skaidrāks!

 

“Pretslīdēšanas” mehānisms

Nogriez no dzēšgumijas četrus vienāda izmēra taisnstūrus (vai nu kāda forma sanāk no tavas dzēšgumijas). Ar līmes pistoli pielīmē vienu gabaliņu katrā galda dēlīša stūrī. Tagad tavs dēlītis, griežot produktus, vairs neslīdēs prom.

 

Bez līmēšanas uz galda vari novietot tādus pašus četrus dzēšgumijas gabalus un uz tiem novietot mobilo telefonu – tā tas tiks pasargāts no nokrišanas no galda. Tādus pašus gabalus vari novietot zem krūzes, ko liec uz galda, lai tā neslīdētu prom.

 

Ja mājdzīvnieks sparīgi laiza savu ēdiena trauciņu, izvazājot to pa visu virtuves grīdu, pielīmē tam apakšā dzēšgumijas gabalus, lai tas vairs neslīdētu prom.

 

Lūk, cik vienkārši un ģeniāli!

 

Leave a Comment