Tas ir labāk par botoksu: atbrīvojies no grumbām, celulīta un strijām!

Mēs vēlētos, kaut visas reklāmas par skaistumkopšanas produktiem atklātu patiesību. Ja reklāmas būtu pateisas, tās teiktu:

“Neviena slavenība nav izmēģinājusi šo produktu. Iespējams, ka tas, ko tu atradīsi savā virtuvē, darbosies labāk, bet mēs to nespējam patentēt, tādēļ pērciet šo! Kolagēna molekulas ir pārāk lielas, lai palīdzētu tavai ādai, bet mēs tik un tā tās ievietojam formulā, jo zinām, ka tu to nezini.” 

Varam tikai cerēt, ka kādreiz pienāks diena, kad reklāmas atklās patiesību, bet, kamēr tas nenotiek, mēs pašas varam censties sevi pārliecināt, ka šādi produkti vienkārši NESTRĀDĀ!

Bet, ja nu būtu kas tāds, kas patiešām strādā?

Un tas nemaksātu lielu naudu. Un tas samazinātu celulītu, strijas un locītavu sāpes, palīdzētu izaudzēt spēcīgus matus un nagus, uzlabotu gremošanas sistēmu un palīdzētu sabalansēt hormonus?

Izrādās, ka šāds brīnumlīdzeklis patiešām pastāv. Un tas tavu seju nepadarīs tādu, it kā tā būtu veidota no plastalīna – tas uzlabos tavu veselību gan no iekšpuses, gan ārpuses.

Mēs runājam par želatīnu.

Tomēr želatīna uzziešana uz sejas nestrādās. Tev nāksies ēst kalogēnu veicinošus ēdienus, kā, piemēram, želatīnu, augstas kvalitātes proteīnu, C vitamīnu un cinku – tas strādā labāk nekā botokss!

Avots: mommypotamus.com

 

Leave a Comment