Tas ir atklājums: 10 viltības, kuras man atvieglo dzīvi

Patiesību sakot, diezgan grūti ir atrast cilvēku, kuram patiktu kārtot, it sevišķi, ja runa iet par virtuves kārtošanu. Kad mēs runājam par virtuves kārtošanu, tad pirmkārt nāk prātā –  briesmīga, piedegusī panna, kuru vienkārši nav iespējams atgriezt sākotnējā izskatā.

Galvu augšā, mēs piedāvājam jums dažus paņēmienus, kuri neapšaubāmi atvieglos jums mokošu virtuves kārtošanas procesu.

Izmazgājiet blenderi viegli un vienkārši.

Pats vieglākais paņēmiens kā izmazgāt blenderi – pieliet to ar siltu ūdeni un pievienot dažus pilienus mazgāšanas līdzekļa. Tad ieslēdzat blenderi uz 20 sekundēm. Izskalojiet blenderi ar ūdeni, un aizmirstat par to, ka kādreiz jūs mocījāties mēģinot notīrīt no tā sienām ēdiena paliekas.

Atmazgājiet mikroviļņu krāsni.

Apbrīnojami, bet panākt lai jūsu mikroviļņu krāsns spīdētu un laistītos var.. izmantojot parastās mitrās salvetes. Paņemiet 5 -7 salvetes un uzkarsējiet tās mikroviļņu krāsnī kādas 3 5 minūtes. Tvaiks, kas izveidosies karsēšanas laikā, mīkstinās netīrumus un ēdiena paliekas. Tā rezultātā jūs viegli varēsiet notīrīt visus netīrumus ar to pašu salvešu palīdzību.

Lasi vēl: Fen šui virtuvē – svarīgi neapvienot kontrastējošas enerģijas!

Mikroviļņu krāsnī ir nepatīkamas smakas? Tās var neitralizēt.

Mikroviļņu krāsns jau ir ideāli tīra, bet ko darīt ar nelabām smakām? Pielejiet glāzē nedaudz ūdens, pievienojiet ½ glāzes citrona sulas un uzsildiet maisījumu mikroviļņu krāsnī 3-5 minūtes. Atstājiet glāzi vēl uz 10 minūtēm, un visas smakas izzudīs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment