Sivēns, nāra vai plēsoņa? Ļoti interesantas sakarības starp ēdienu un raksturu, kuras tu noteikti nezināji


Izrādās, pēc cilvēka gastronomiskajām vājībām var diezgan daudz ko pateikt par viņa raksturu.

To atzīst pat psihologi. Ieskatieties savā ledusskapī. Ko jūs tur redzat?

Sivēns
Plaukti piebāzti ar visvisādām lietām, sākot no pāris kūciņām un beidzot ar cūkgaļas kotletēm un reņģēm tomātu mērcē? Tas nozīmē, ka esat visēdājs Sivēns.

Šie cilvēki var mierīgi ēst arbūzu ar maizi, bet makaroniem ar malto gaļu uzkaisīt cukuru. Neizvēlīgums ir viņu galvenā īpašība.

Savā būtībā viņi ir aktīvi, brīvu dzīvesveidu mīloši cilvēki, kas cenšas izvairīties no jebkuras atbildības. Viņi reti nodibina ģimeni, vēl retāk laiž pasaulē bērnus. Arī darbu izvēlas tādu, kur katru dienu nav, kā saka, jāvirpo no deviņiem rītā līdz sešiem vakarā. Lielākoties tie ir brīvo profesiju pārstāvji: mākslinieki, rakstnieki, muzikanti.

Juceklis un haoss Sivēniem raksturīgs it visā, ne tikai ēšanā. Viņu iekšējais stāvoklis ir – nepārtraukti garīgā līdzsvara, komforta un laimes meklējumi. Viņi ir neiedomājami ātras dabas, viegli aizkaitināmi, sirgst ar daudzām hroniskām kaitēm un izskatās daudz vecāki par saviem gadiem.

Nāra
Ledusskapis pilns ar zivīm un jūras produktiem? Tādā gadījumā jūs esat cilvēks Nāra, kas vienmēr peld pa straumi un uzskata, ka priekšroka dodama sliktam mieram nekā labestīgai ķildai. Nāras nekad neiet pret straumi un nelauž sev jaunus ceļus. Viņi ir elastīgi, piekāpīgi un miermīlīgi, cenšas izdabāt visiem kopā un katram atsevišķi.

Nārām ir maz patiesu, uzticamu draugu tikai tāpēc, ka apkārtējie viņus uzskata par bezmugurkaula būtnēm, kas neprot aizstāvēt savu viedokli un cīnīties par savu patiesību.

Toties ģimenes dzīve šiem “jūras iemītniekiem” veidojas reti veiksmīgi, jo viņi kā neviens cits prot apslāpēt konfliktus un pret visu attiecas ar humoru. Bet par tādām viņu īpašībām kā vēso mieru un uzticību vispār varētu sacerēt leģendas.

Ko tas liecina par cilvēka raksturu, lasi nākamajā lapā!

Leave a Comment