Ja jūsu mājas ēdienkartē līdz šim nav bijušas gardās krēm-zupas, situāciju vajag nekavējoties labot. Jo tāda zupas gatavot ir tik pat viegli, kā parastās tradicionālās šķidrās zupas. Tās atšķiras tikai ar to, ka krēm-zupas ir ar maigu garšu, un ir ļoti sātīgas. Var izmantot praktiski visus dārzeņus: kartupeļus, ķirbi, burkānus, bietes, tomātus, spinātus, seleriju un pat avokado.
Tāda zupa – lielisks variants tiem, kas ievēro dietu, tā pat tiem, kam negaršo kāds konkrēts dārzenis – piemēram sīpols. Jo gatavošanas procesā visi dārzeņi tiek rūpīgi sablendēti, un kļūst pilnīgi nepamanāmi. Gatavojiet ar izdomu un pārsteidzat mājiniekus!
Izlasi arī
Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pagatavot gardo sēņu krēm-zupu