Neizaiciniet zagli, vai – kur turēt naudu? (Tas ir jāzina)

Ne vienmēr un ne visiem ir iespēja izmantot bankas norēķinu karti. Bieži vien, dodoties staigāt pa veikaliem vai uz tirgu, mēs makā ieliekam diezgan pieklājīgu naudas summiņu. Un diemžēl neviens nav pasargāts no negaidītas tikšanās ar kabatas zagli. Šīs “profesijas” pārstāvji ir neizskaužami, tāpat kā prusaki vai odi. 
Starp viņiem mēdz būt arī tādi, kuri nožēlo. Lūk, daži derīgi padomi no cilvēka, kurš ir, teiksim tā – kompetents.

Pirmais padoms

Naudas zīmes banknotes ielieciet makā vairākos nodalījumos. Lielākos noslēpiet kabatiņā ar rāvējslēdzēju. Neizaiciniet un neļaujiet zādzību mīļotājiem uzdzīvot uz sveša nelaimes rēķina.

Otrais padoms

Nelieciet maku, somu iepirkumu ratos kopā ar produktiem. Tas tikai jums tā liekas, ka visu kontrolējat. Bet pārī strādājošie “čiepēji” ļoti viegli atradīs veidu, kā novērst jūsu uzmanību.
Īpašs novēlējums tiem, kuri ir spiesti ņemt līdzi lielas naudas summas lielos attālumos – pārvietoties vilcienos, autobusos, elektriskajos vilcienos.

 Negaidīti!

Mūsu kompetentais konsultants sniedz neparastu ieteikumu: naudu slēpt biksīšu ieliktnīšu iepakojumos. Pagaidām šis sieviešu atribūts neviena uzmanību nav piesaistījis.

Trešais padoms

Mēdz būt, ka ir jāpārved liela nauda summa, nepārdzīvojot par to saglabāšanu ne miega laikā, ne arī gadījumā, kad ir nevajadzīga interese no apkārtējo puses.
Palīgā šeit var nākt mūsu mammu un vecmāmiņu padoms. Izmantojiet krūšturu un biksīšu iespējas. Zem biksītēm var uzvilkt speciālu kabatiņu ar rāvējslēdzēju, kas netraucēs nekādās personīgās higiēnas procedūrās.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Stern Auto 24</cite>

    Awesome blog post! I thoroughly enjoyed reading it and learned so
    much from it. Your insights are spot-on and the examples really brought the content to life.
    Your writing style is engaging and easy to follow,
    making complex topics simple to understand. I appreciate the time and effort you
    put into creating this valuable resource.
    Thank you for sharing your expertise and knowledge with us!

Leave a Comment