Mohito želejas šoti laima šķēlītēs

Tā nav īsta ballīte, ja tajā nav alkohols. Taču ir arī jāprot atšķirt vienkāršas pasēdēšanas ar alus pudelēm no saviesīga pasākuma ar interesantiem alkoholiskajiem dzērieniem. 

Lai padarītu savu pasākumu daudz unikālāku, kādēļ gan nepārsteigt savus viesus ar interesantiem alkoholisko dzērienu pasniegšanas veidiem? Mohito želejas šoti laima šķēlītēs būs visideālākais veids, kā pasniegt iemīļoto alkoholisko dzērienu. Domājams, ka pasākums būs daudz fantastiskāks, ja visi glāžu vietā rokās turēs laima šķēlītes, nemaz nerunājot par skārda bundžām. Turklāt šādā veidā tos ir iespējams daudz vieglāk uzņemt. Viss, kas jums būs jādara šīs idejas realizēšanai, ir jāpaķer laims, želatīns un labs garastāvoklis. Jūsu unikālais alkohola pasniegšanas veids paliks atmiņā visiem draugiem!

Būs nepieciešams:

  • 1 glāze ūdens
  • 1 glāze cukura
  • 3 želatīna iepakojumi, kas ir bez garšām
  • 3/4 glāzes svaigi spiestas laima sulas
  • svaigas piparmētru lapiņas
  • 1 glāze baltā ruma

Lieciet ūdeni un cukuru vārīties, maisot tik ilgi, līdz cukurs būs pilnīgi izkusis. Noņemiet no uguns un masai klāt lieciet želatīnu, pēc tam arī laima sulu un sasmalcinātas piparmētru lapiņas. Ļaujiet masai 10 – 15 minūtes pastāvēt, pēc tam lejiet klāt rumu.

Pa to laiku sagatavojiet laima pusītes. Sagrieziet laimu uz pusēm, iztīriet tā iekšējo daļu un salieciet tos pa traukiem. Sagatavoto masu lejiet iekšā laimā, bet pēc tam lieciet tos ledusskapī atdzist un sacietēt vismaz trīs stundas.

Tas arī viss! Lai jums izdevusies ballīte!

Avots: abeautifulmess.com

Leave a Comment