Marinēti tomāti ar sīpoliem ziemai – mēli norīt, cik gardi!

Marinēti tomāti ar sīpoliem

Marinēti tomāti ar sīpoliem: Domājat, ka marinēti tomāti nav īsti garšīgi? Ir! Un kā vēl garšīgi! Noteikti izmēģiniet šo recepti paši un iesakiet arī saviem draugiem.

 

Jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

tomāti

dilles

pētersīļi

jāņogu lapas

mārrutku lapas

lauru lapas

melno piparu graudiņi

 

Marinēti tomāti ar sīpoliem – Pagatavošana:

Tomātus sagrieziet 2 – 4 daļās, atkarībā no to izmēra.

Burkās lieciet tomātus, pusgredzenos sagrieztus sīpolus, pētersīļu lapas.

Pirmo reizi visu aplejiet ar verdošu ūdeni, paturiet 10 – 15 minūtes, ūdeni nolejiet nost.

Otro reizi jau aplejiet ar marinādi.

Lasi arī: Fantastiski marinētie dārzeņi vienā burciņā. Gan gardi, gan vizuāli pievilcīgi!

 

Marinādei: uz vienu litru ūdens lieciet klāt vienu ēdamkaroti sāls, trīs ēdamkarotes cukura (var arī četras), kā arī 80 gramus 9% galda etiķa.

Katrai burciņai lieciet klāt tik ēdamkarotes augu eļļas, cik litru burciņas tās ir (viena litra burciņā vienu ēdamkaroti utt.).

Aplejiet ar verdošu marinādi. Burkas aizskrūvējiet ciet. Sterilizēt tās pirms tam nav nepieciešams.

Tas arī viss – labu apetīti!

Avots

Leave a Comment