Manas mammas firmas recepte adžikai – ārkārtīgi garda!

Manas mammas recepte adžikai ir ārkārtīgi garda – tā sanāk asa, ļoti aromātiska un tik ļoti neatvairāma!

Šādu adžiku var pievienot gan zupām, gan mērcē, gan jebkuriem siltajiem ēdieniem. Īsāk sakot – adžiku var pievienot klāt visur, kur vien sirds kāro. Domāju, ka arī jūs novērtēsiet šo gardo recepti. Nezinu, kā jūs, bet mana mamma adžikai pievieno vienu interesantu sastāvdaļu – ābolus! Skatieties recepti!

Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • 5 kg tomātu
  • 1 kg saldā paprika
  • 1 kg ābolu
  • 1 kg burkānu
  • 100 g aso piparu
  • 1 litrs saulespuķu eļļas
  • 200 g ķiploku
  • 1 glāze 9% galda etiķa
  • 1,5 ēdamkarote sāls
  • 1/2 glāze cukura

Lai zinātu, kā to pagatavot, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment