Vēža šūnu iznīcināšana: Lietojot šos 7 produktus, var apkarot vēža šūnas

Vēža šūnu iznīcināšana

 

Daudziem būtisks jautājums – vēža šūnu iznīcināšana. Lai arī tas nav viegls uzdevums, tomēr daudzos pētījumos ir atklāts, ka vairāki produkti ir ļoti iedarbīgi apkarojot vēža šūnas, un noderīgi arī kā profilakse, lai nepieļautu vēža šūnu attīstību jau pašā saknē!

 

Pats labākais ir tas, ka produktu starpā ir arī mūsu iemīļotie ēdieni, tāpēc vēža šūnu iznīcināšana ir daudz vieglāk paveicama!

 

Vēža šūnu iznīcināšana – šie produkti ir:

Kurkuma, zaļā tēja, tumšā šokolāde, avenes, mellenes, tomāti un sarkanvīns.

 

Septiņi produkti, kas satur spēcīgas pretvēža īpašības, kas traucē piegādāt asinis vēža šūnām. Tādēļ zinātnieki rekomendē tos lietot, lai kavētu vēža šūnu attīstību un izplatīšanos.

 

Sarkanvīns

Tā sastāvā ir viena ļoti spēcīga viela, kas zināma kā resveratrols – ļoti spēcīgs antioksidants, kas atrodams vīnogu mizās. Daudzi pētījumi ir norādījušu, ka resveratrols iznīcina infekcijas, vīrusus un sēnītes.

Ieteicamā resveratrola dienas deva ir 200 – 600 μg (mikrogrami). Jums jāzina, ka 225 ml sarkanvīna ir vidēji 640 μg (mikrogrami) resveratrola.

 

Kurkuma

Neskaitot jau tā labās kurkuma īpašības, šī garšviela ir noteikti lietojama, ja vēlaties notievēt.

 

Vēža šūnu iznīcināšana: Mellenes un avenes

Šīs ogas ir ārkārtīgi noderīgas visdažādāko vēža šūnu ārstēšanā.

Lasi arī: Kas jāzina katrā vecumā, lai mazinātu vēža risku

 

Tomāti

Hārvardā veiktie pētījumi norādīja, ka tomātu mērce vai jebkādi citādi pagatavoti tomāti, samazināja prostata vēža risku par 50%. Tomātos ir daudz likopēna, kas viegli šķīst taukos un organismā uzsūcas caur kuņģa un zarnu traktu.

 

Vēža šūnu iznīcināšana: Tumšā šokolāde

Cīņa ar vēzi ne vienmēr nozīmē, ka nedrīkst vairs ēst saldumus. Tieši tumšā šokolāde uzlabo sirdsdarbību, garastāvokli un cīnās ar ļaundabīgām šūnām.

 

Kafija un zaļā tēja

Šie abi dzērieni ir ļoti veselīgi un tie spēj cīnīties ar dažāda veida vēžiem.

 

Jums notikti būs interesanti izlasīt arī šo materiālu par vienu super augu, kurš ir plaši pieejams arī Latvijā! Šis ir visveselīgākais augs pasaulē – iznīcina vēža šūnas, apkaro slimības un palēnina novecošanās procesus! Spied ŠEIT, lai lasītu!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment