Lielisks līdzeklis, kas 10 sekunžu laikā apturēs vaļēju asiņošanu!

Viss, ko nepieciešams darīt, vien uzbērt organisko sarkano piparu pulveri tieši virsū traumētajai vietai un asiņošana būs apturēta.

Sarkano piparu slānis ap brūci veicinās tā savilkšanos, turklāt, neatstājot pēcāk rētas! Izrādās, ka arī iekšējo asiņošanu iespējams apturēt, ja tiek dzerts karst ūdens, kurā sajaukti malti sarkanie pipari.

Lūk, neliels fragments no grāmatas “Dabīgās ārstēšanas skola”, ko sarakstījis nelaiķis doktors Džons Kristofers: “[..] lieciet tējkaroti maltu sakrano piparu glāzē verdoša ūdens, sajauciet un izdzeriet to, nepagūsiet pat izskaitīt līdz 10, kā asiņošana būs jau beigusies. Nav svarīgi, vai asiņošana ir āreja vai iekšēja.”

Citas sarkanā pipara labvēlīgās īpašības

Tajā ir ļoti daudz kapsaicīna. Melnajos piparos, piemēram, ir C, B6 u E vitamīni, kālijs, mangāns un flavonoīdi (kas darbojas kā antioksidanti).

Sāpes un iekaisums

Sarkanie pipari lieliski tiek galā ar sāpēm, kas radušās iekaisuma rezultātā. Tie darbojas kā neirotransmiteri, kas nomierina sāpju signālu izraisošos nervu impulsus. Šādā veidā var lieliski novērst muskuļu, muguras, sprandas un citas sāpes.

Noderīgs līdzeklis trombiem

Sarkano piparu pulveris var palīdzēt samazināt aterosklerozes simptomus, tas stimulē asins cirkulāciju un samazina trombu izraisošo vielu uzkrāšanos asinsvados. Šādā veidā iespējams samazināt sirdslēkmes vai insulta risku.

Palīdz cīņā pret peptiskām čūlām

Sarkano piparu pulveris spēj ārstēt kuņģa čūlu, izmantojot zarnu peristaltiku. Turklāt, sarkanie pipari ļoti labvēlīgi ietekmē kuņģa un zarnu trakta darbību. Tie stimulē arī kuņģa peristaltiku, palīdzot uzsūkt un izvadīt dažādas vielas.

Jums noderēja mūsu raksts? Tad noteikti dalieties ar to!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment