Līdzeklis, kas divu stundu laikā iznīcinās jūsu mājās mušas, prusakus un odus!

Ja jūs esat tāds cilvēks, kas mīl tīrību un kārtību savās mājās, tad pat viena muša, kas nolaidusies uz jūsu pusdienu galda, var radīt īstu iekšējo trauksmi un nemieru.

Gan mušas, gan prusaki attiecināmi pie tiem kukaiņiem, kurus mēs nekad negribētu redzēt savās mājās. Neskaitot to, ka viņi ir vienkārši kaitinoši kaitēkļi, tie var mājas īpašniekiem pielipināt tādas slimības, kā diareju, jo viņi tiešā vārda nozīmē ir ļoti netīri. Domājams, ka jūs noteikti negribētu, ka viņi būtu pabijuši jūsu ēdienā, drēbēs vai jebkur citur.

Arī odi ir vienas pretīgas un asins sūcošas radības, kuras redzēt nevēlas neviens. Nemaz nerunājot par to, ka arī odi pārnēsā dažādas slimības, piemēram, malāriju.

Protams, ka ar viņiem ir iespējams cīnīties, bet problēma slēpjas tajā, ka viņi tāpat vienkārši prom nedosies. Lai atbrīvotos no viņiem pavisam, ir kāds pavisam vienkāršs un dabīgs līdzeklis, kas jums noteikti ir jāizmēģina.

 Jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • 1/2 tasīte etiķa
  • 1/2 tasīte jebkāda šampūna
  • 1/2 tasīte olīveļļas (var izmantot arī citu augu eļļu, kāda jums mājās pieejama)

Pagatavošana:

Sajauciet visas sastāvdaļas kopā, ielejiet tās trauciņā ar izsmidzināmo uzgali, kārtīgi sakratiet un pēc tam izsmidziniet to tajās vietās mājā, kur  visbiežāk manāmi šie nelūgtie viesi. Turklāt šis līdzeklis nav kaitīgs ne bērniem, ne mājdzīvniekiem, tādēļ par tā kaitīgumu uz veselību nebūs jāsatraucas.

Sāciet to lietot jau šodien, lai jau pavisam drīz redzētu gan beigtas mušas, gan tarakānus, gan odus!

Neaizmirstiet dalīties arī ar citiem lasītājiem!

 

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment