Lauru lapas atbrīvos jūs no sāpēm kājās

Jums bieži nogurst kājas? Par domām vien, ka jāvelk augstpapēžu kurpes, nelabi metas? Mēs jums pastāstīsim, kā mājas apstākļos atbrīvoties no sāpēm kājās, turklāt šī recepte noderēs arī gados vecākiem cilvēkiem un tiem, kuriem jau ir smaga ateroskleroze.

Lauru lapas cīņā pret sāpēm kājās

  1. Jums būs nepieciešamas 3 lauru lapu iepakojumi.
  2. Ņemiet 10 l lielu katlu, ieberiet tajā vienu iepakojumu lauru lapu un lieciet vārīties.
  3. Pēc tam maisījumu atdzesējiet līdz temperatūrai, kurā varat ielikt kājas, taču ūdenim vajadzētu būt vēl salīdzinoši karstam.
  4. Kājas nepieciešams 20 minūtes šādi paturēt, un tūlīt pēc procedūras velciet kājās vilnas zeķes. Ūdeni ārā nelejiet, jo tas jums noderēs nākamajai procedūrai.

Nākošajā dienā ieberiet otru lauru lapu paciņu tajā pašā ūdenī, kuru izmantojāt iepriekšējā dienā – to atkal nepieciešams uzvārīt. Atkal ūdeni mazliet atdzesējiet un pamērcējiet kājas 20 minūtes.

Nākošajā dienā nepieciešams atkārtot visu no jauna. Ticiet vai nē, bet jūs tiešām sajutīsiet, ka pārvietoties kļūst aizvien vieglāk. Tieši šīs procedūras dēļ kājas vairs nesāpēs tik bieži, turklāt arī par pampumu nebūs jāsatraucas. Veikt šādu ārstniecību drīkst reizi pusgadā.

Lauru lapas pret kāju svīšanu

Lai samazinātu pastiprināto kāju svīšanu, katliņā uzvāriet ūdenī 20 – 40 lauru lapas un katru dienu pirms gulētiešanas pamērcējiet kājas šādā vannītē.

Ceram, ka jums noderēja mūsu raksts un esam spējuši jums palīdzēt! Ja tā, tad noteikti neaizmirstiet dalīties arī ar saviem draugiem!

Avots: mirkrasoty.life

Leave a Comment