Ko par tevi pasaka tavas somiņas saturs?

Minimāliste

1

 

Kas atrodas tavā somā: telefons, maks, austiņas, krēms

Ko tas saka par tevi: Ja nēsā līdzi tikai tās lietas, kas ir pirmās nepieciešamības, tu esi ļoti praktisks cilvēks. Tavi kolēģi novērtē tavu smalki organizēto darba galdu, kamēr draugi ir pārsteigti, cik tīra ir tava mašīna. Kad tu ar partneri dodies pusdienās, tu vienmēr esi tā, kura pirmā izlemj, ko vēlies. Tu priekšroku dod maziem, gardiem ēdieniem, nevis smagiem ēdieniem, kas aizņem vietu gandrīz vai uz diviem šķīvjiem. Varbūt dažkārt tevi nosoda par pārāk lielu vēsumu attiecībā pret citiem cilvēkiem, it īpaši gadījumos, kad tev kāds prasa padomu, bet pati sevi tu redzi kā reālisti un ļoti patiesu cilvēku. 

Bezcerīgā krājēja

2

 

Kas atrodas tavā somā: saulesbrilles, telefons, telefona lādētājs, košļājamā gumija, ūdens pudele, lūpu balzams, konfekšu papīriņi, gredzeni, par kuru eksistenci tu jau esi aizmirsusi un daudz dažādu čeku. Patiesībā tavā somā atrodas viss, atskaitot izlietni.

Ko tas saka par tevi: Tu vienmēr jūties tā, it kā visu laiku atpaliktu par vienu soli no sava darāmo darbu saraksta, bet tas viss ir diezgan loģiski, jo nedēļas laikā tu uzņemies tik daudz dažādu lietu – gan darbā, gan attiecībās ar citiem cilvēkiem. Tev ir ļoti spēcīga vēlme sev apkārtējos cilvēkus padarīt laimīgus, un tavai empātijai pret cilvēkiem un dzīvniekiem nav nekādu robežu. Tev sagādā diezgan lielas grūtības jaunas mūzikas klausīšanās (tev vienkārši patīk tas, kas tev patīk), bet tev noteikti patīk pamēģināt jaunus ēdienus. Tu nēsātu vairāk rotaslietu, bet tās tu vienmēr pazaudē savas somas dziļākajā nostūrī. 

Skaistumkopšanas līdzjutēja

3

 

Kas atrodas tavā somā: saulesbrilles, krēms, telefons, smaržas, lūpu balzams, sarkanā lūpu krāsa, rozā lūpu krāsa, lūpu spīdums, pūderis, skropstu tuša, laineris.

Ko tas saka par tevi: Mīļākās dzimšanas dienas dāvanas ir tās, kas ir kaut mazākajā veidā saistītas ar kosmētiku. Tu bez nekādiem jautājumiem esi kaķu persona (bet tev patīk arī suņi, eži, pingvīni vairāk nekā daži cilvēki). Tu parasti acu kontaktu veido ar smaidu, un tev patīk citiem uzlabot dienu. Tava istaba vienmēr ir nekārtīga- noteikti ne netīra, bet dezorganizēta – tev vienkārši riebjas atbrīvoties no lietām. No otras puses tev ir ļoti laba atmiņa, kas tev palīdz sasniegt lielas lietas dzīvē un pasargā tevi no mīļoto cilvēku dzimšanas dienu aizmiršanas. 

Moderna un satraukta

4

 

Kas atrodas tavā somā: Viss komplektā pa četri un pie tam tas ir netīrs ar tavu eksplodējušo bronzeri.

Ko tas saka par tevi: Tu ar savu labāko draudzeni runā diezgan dumjā veidā, iestarpinot tikai sev saprotamus jokus, izklausās bez maz vai tā, it kā jums būtu sava slepenā valoda. Tev ir tendence pārāk daudz iepirkties un atvaļinājumos iztērēt par daudz naudas. Tev ļoti, ļoti nepatīk pārbaudīt savu e-pastu un tev īpaši neinteresē tas paziņojums par 30 456 neizlasītām vēstulēm. Tev patīk gatavot, bieži pārsteidzot ar rezultātu gan savu ģimeni, gan draugus – parasti pārsteigums ir no uzliesmojušās plīts.

Sagatavojusies visam

5

 

Kas atrodas tavā somā: cimdi, maks, košļājamā gumija, grāmata, pierakstu blociņš, pildspalva, zīmulis, telefons, salvetes, mitrās salvetes, atslēgas, lādētājs, austiņas.

Ko tas saka par tevi: Uz tavas rokas vienmēr ir matu gumija. Kad tavi tuvinieki plāno svarīgu pasākumu, tu esi pirmā, pie kuras viņi skrien meklēt palīdzību. Tavas smadzenes var izdomāt pilnīgi jebkādu iespējamo scenāriju, kā kaut kas varētu saiet grīstē (tu neesi paranoiķe, vienkārši esi gatava visam)! Kad esi savedusi kārtībā savus nagus, tev ir ļoti grūti izvēlēties krāsu, jo nezini, kura vislabāk piestāvēs taviem pieciem turpmākajiem outfitiem. Tev viss ir labi organizēts.

Vienmēr tiešsaistē

6

 

Kas atrodas tavā somā: telefons, planšetdators, austiņas, lādētājs, USB vads.

Ko tas saka par tevi: Ja tava ģimene kaut ko par tevi nav dzirdējusi 24 stundas, viņi nodomās, ka esi pazudusi, jo šāda situācija vienkārši nenotiek nekad. Tu vienmēr zini, kas notiek pasaulē, tādēļ daudzi cilvēki tev bieži prasa viedokli par nesenākajām jaunajām dziesmām, filmām un politiskiem notikumiem. Dažkārt tu sevi pieķer runājot pirms domājot, kas tev dažkārt palīdz iekulties nepatikšanās, tomēr tu spēj ātri atvainoties, kad esi sapratusi, ka tev nav taisnība.

Avots: www.goodhousekeeping.com

Leave a Comment