Knifiņi, kā ērti iekārtot nelielu virtuvi

Omulīga virtuve ātri kļūst par mājas centrālo vietu, tāpēc svarīgi, lai tur būtu pietiekami daudz vietas glabāšanai un tā vienmēr būtu kārtīga un nepārbāzta ar lietām.

• Lielākus priekšmetus, piemēram, katlus, pannas un nelielas ierīces glabājiet virtuves zemākajos skapīšos grīdas līmenī. Augstāk piestipriniet pareiza augstuma piekārtos skapīšus.

Pašos augstākajos plauktos, kurus, iespējams, varēsiet aizsniegt tikai ar salokāmajām kāpnēm, novietojiet ierīces vai citas lietas, ko lietojat retāk.

• Vai arī piekariet pannas un virtuves rīkus pie īpaši izgatavota, pie griestiem piekarama statīva.

• Neizmantotos stūros novietojiet atkritumu un pārstrādāšanai nododamu lietu tvertnes vai virtuves dvieļu statīvu.

• Ierīkojiet augstus skapjus ar vertikālām, izvelkamām atvilktnēm, kas pieejamas no divām pusēm. Tā var daudzējādā ziņā ietaupīt vietu, tāpat arī karuseļveida stūra skapis ir labs veids kā izlietot citādi neizmantotu vietu.

• Noņemiet lielus, reti izmantotus priekšmetus, piemēram, restorāna izmēra katlus vai šķīvjus un glabājiet tos bēniņos. Izveidojiet sarakstu ar lietām, kuras vēlaties noglabāt tālāk.

Leave a Comment