Kāpēc tu pieņemies svarā? Lūk atbildes

Vai nācies dzirdēt vairāk nekā vienu reizi, ka galvenie liekā svara iemesli ir hormonu disbalanss, mazkustīgs dzīvesveids un slikta ekosistēma? Taču tie ir tikai netiešie faktori.

90% gadījumu liekais svars ir tiešas sekas nedabīgam uzturam!

Produkti, ko iegādājies veikalos, satur mākslīgus konservantus, sintētiskus garšas pastiprinātājus un krāsvielas. Šīs ķīmiskās sastāvdaļas izraisa gremošanas problēmas, veicina tauku veidošanos un uzkrāj ķermenī atkritumus.

 

Un vēl paši izplatītākie iemesli, kāpēc tu nevari novājēt!

 

Tu dzīvo pārāk „stresainā”  vidē: Nervu sasprindzinājumiem ir nelāga ietekme uz gremošanas sistēmu. Tā rosina tavā ķermenī un smadzenēs apetīti veicinošu hormonu izdalīšanos un līdz ar to noved pie pieņemšanās svarā.

 

Tu izlaid ēdienreizes: Vairāki pētījumi pierādījuši – ēdienreižu izlaišana nevis palīdz nomest svaru, bet tieši otrādi, pastiprina tā pieaugumu. Lai patiešām novājētu jāēd maz, bieži un veselīgi.

 

Tu ēd pārāk ātri: Ātrā ēšana nedod organismam sāta sajūtu, un, ja cilvēkam nerodas sajūta, ka viņš ir paēdis, viņš turpina ēst. Lai nepieņemtos svarā un ēstu „pareizi” pārtika jāuzņem lēnām, izbaudot tās garšu. Tas ir būtiski tādēļ, ka smadzenes saprot to, ka esi paēdis, tikai 20 minūtes pēc ēšanas sākuma.

Tu neguli pietiekami: Ja tev tīk pavadīt ilgas stundas nomodā, nebrīnies par liekā svara pieaugumu. Lai labi pārstrādātos tauki, cilvēkam naktī jāguļ vismaz 7 stundas, turklāt nepietiekama miega rezultātā aktivizējas „izsalkuma” hormons grenlīns, kurš veicina apetīti.

 

Tu lieto daudz kofeīna: Pētījumi apstiprinājuši – kofeīns aktivizē „nemiera” hormonu, kortizolu, kurš var izsaukt vēlmi pēc salda un trekna ēdiena un šīs vēlmes apmierināšana var novestpie svara pieauguma..

 

Dietoloģijas speciālista ieteikums

 

“Lai ķermenis pats sevi attīrītu, izšķīdini dažas piles EcoSlim ūdens glāzē un izdzer to maltītes laikā vai pēc tās, reizi dienā. Jau pavisam drīz jutīsi atšķirību – jau nedēļas laikā svars samazināsies, problēmas ar kuņģi un gremošanu izzudīs. Kas ir īpaši pārliecinoši: unikālais sastāvs tika izstrādāts sadarbībā ar Uzturvielu institūtu. Dabīgie vitamīnu kompleksi ir daudz efektīvāki un drošāki nekā ķīmiskie savienojumi. Taurīna, kofeīna un guaranas ekstrakta kombinācija var pārliecinoši tikt uzskatīta par īstu dāvanu visiem, kuri sākuši notievēt, jo šis komplekss sadedzina tauku uzkrājumus problemātiskajās zonās tikai dažu dienu laikā.”

 

Ecoslim ir serificēts un zinātniski pārbaudīts līdzeklis, kuram šobrīd nav analogu. Tikai 5 pilieni dienā, tavam organismam palīdzēs tikt galā ar tām vielām kuras ikdienā tiek pievienotas praktiski visos pārtikas produktos, lai paildzinātu to realizācijas termiņu, lai pastiprinātu tajos garšu, vai uzlabotu to krāsu, bet tas tiek darīts nedomājot par mums, tāpēc svara samazināšana vai vismaz tā augšanas apturēšana ir praktiski ikviena mūsdienu cilvēka problēma.

 

Ecoslim tiek piegādāts visā Latvijā, un jūs norēķinieties tikai preces saņemšanas brīdī, kas ir ērti, vienkārši un droši.

Iepazīties ar detalizētāku Ecoslim aprakstu un Pasūtīt Ecoslim var te (klikšķini uz teksta).

Leave a Comment