Kā atbrīvoties no zobu aplikuma bez vizītes pie speciālista

Pievēršam uzmanību zobu mazgāšanas tehnikai

Šajā gadījumā runa ir par kvalitāti, nevis kvantitāti. Jūs varat mazgāt zobus, cik vien vēlaties, bet, ja nedarāt to pareizi, tā ir lieka laika izšķiešana. Amerikas stomatoloģijas asociācija iesaka zobus tīrīt šādi:

Zobu birstīti turiet 45° leņķī pret smaganām. Virziet birstīti uz augšu katru reizi, kad tīriet augšējos zobus, un uz leju, ja tīriet apakšējos. Ieturot šādu leņķi, panāksiet, ka notīrīsiet arī smaganu daļu, ko ļoti daudzi parasti izlaiž.

Dzeramā soda

Ir zināms, ka dzeramā soda var palīdzēt atbrīvoties no zobu aplikuma. Uz mitras zobu birstītes uzlieciet mazliet sodas un ar to notīriet aplikuma vietas. Tāpat ieteicams kombinēt arī šķipsniņu sāls ar ēdamkaroti dzeramās sodas un šādu maisījumu izmantot zobu mazgāšanai.

Ābolu etiķis

Arī ābolu etiķis ir lielisks līdzeklis, kas palīdz tīrīt zobus. Viss, kas jums jādara, iemērciet zobu birstīti etiķī un tad iztīriet zobus. Kārtīgi izskalojiet mutes dobumu, lai novērstu zobu emaljas bojājumus.

Ceturtā metode

Sastāvdaļas

4 ēdamkarotes saulespuķu sēklu;

4 ēdamkarotes liepziedu;

1 l ūdens

Pagatavošana

Sajauciet visas sastāvdaļas, 30 minūtes vāriet maisījumu uz lēnas uguns. Pēc ēdienreizēm ar šo maisījumu iztīriet zobus.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment