Kā notievēt bez diētas: Glāze šī dzēriena pirms gulētiešanas

kā notievēt bez diētas

Kā notievēt bez diētas: Linsēklu milti ir neticami noderīgs produkts, kas īsā laika periodā palīdzēs jums atbrīvoties no liekā svara un attīrīs organismu.

Tie ir bagāti ar šķiedrvielām, polinepiesātinātām taukskābēm, antioksidantiem un citām ļoti noderīgām vielām, kas palīdz ārstēt, attrīt un nostiprināt mūsu organismu.

“Es vispār esmu pret diētām, jo vairāk – pret badošanos, kas nenotiek ārsta uzraudzībā,” uzsver dietoloģe Larisa Butkova.

Viņasprāt, šādas diētas bieži vien ir ar atgriezenisko efektu – svars strauji atgriežas, un cilvēks sāk strauji pieņemties svarā, pat praktiski neko neēdot. Tālāk minētie padomi gan esot pilnīgi pieņemams veids kā izvairīties no nemanāmas lieku kaloriju patērēšanas, tai pat laikā neskādējot veselīgam dzīvesveidam.

Mēs esam sagatavojuši unikālu recepti, kas palīdzēs atbrīvoties no liekā svara, attīrīs organismu un veicinās vispārīgu imūnsistēmas uzlabošanos.

Kā notievēt bez diētas: Linsēklu miltu dzēriens – attīrīšanai un ārstēšanai

Nepieciešams vienu tējkaroti linsēklu miltu apliet ar pusglāzi silta vārīta ūdens, ļaut mazliet atdzist un pastāvēt (5 – 10 minūtes), tad pievienot vēl vienu pusglāzi ūdens, bet šoreiz karstu (nevis verdošu). Kad maisījums būs atdzisis, ieteicams tajā ielikt tējkaroti medus.

Lasi arī: Ja jums neizdodas notievēt, iesakām pievērst uzmanību tam, kādus dzērienus lietojat

Dzeriet pa vienai glāzei pāris stundas pirms gulētiešanas.

Lai uzlabotu savu veselību, ieteicams linsēklu miltus lietot arī ikdienā, pievienojot tos zupām, sacepumiem, brokastīm. Tāpat veselīgs ir arī kefīra un linsēklu miltu dzēriens.

 

Vēl viens variants! Desmit paņēmieni, kā notievēt bez diētām! Lieko svaru iespējams zaudēt, nemokot sevi ar drakoniskām diētām, ir pārliecināti uztura speciālisti, jo diētas tomēr draud ar “jo – jo” efektu. SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment