Gatavojies Valentīna dienā dāvināt ziedus? Uzzini to patieso nozīmi!

54eb9e60da5e7_-_rose-red-xl

Rozes

Nekāds brīnums – šī ir populārākā ziedu izvēle Valentīna dienā. Iespējams, tādēļ, ka rozes simbolizē mīlestību, romantiku, skaistumu un perfekciju. Skaistas rozes arī nav no tā lētākā gala – rožu audzētāji aiztur savu rožu krūmu augšanu, bet tieši laikā uz 14. februāri viņi ļauj tām atplaukt pilnībā – un tieši tad arī tiek uzceltas to cenas, liekot tām iegūt noejošu reputāciju.

54eb9e61c067c_-_gerbera-daisy-orange-xl

Gerberas

Tās simbolizē skaistumu, nevainību un skaidrību. Tas ir arī ļoti priecīgs zieds, tieši tādēļ to var saistīt ar laimi. Laimīgo pāru vidū šī ir brīnišķīga puķes izvēle.

54eb9e6273f8c_-_tulip-orange-yellow-xl

Tulpes

Tulpes pārstāv perfekto mīlestību. Šīs ir vienas no populārākajām puķēm pasaulē, tās simbolizē komfortu un siltumu – un Valentīna dienai tās ir pat ļoti izdevīgas, jo nemaksā dārgi.

54eb9e63b560a_-_casablanca-lily-white-xl

Baltas lilijas

Šīs skaistās, baltās puķes simbolizē skaistumu, klasiku un stilu. Vīrietis, kurš izvēlas ne visai lēto liliju pušķi, ir izsmalcināts un labi pazīst savu partneri. (Protams, ne gadījumā, ja partnerei šīs puķes vienkārši nepatīk) 

54eb9e644f8a9_-_orchid-yellow-xl

Orhidejas

Šīs skaistules simbolizē mīlestību, skaistumu, greznību un spēku. Ja kāds uzdāvina orhidejas, viņš ir mazliet dīvaināks par cilvēku, kurš dāvina rožu klēpi. Un labs šajās puķēs arī ir tas, ka tās ilgi nevīst. 

54eb9e64d1f83_-_carnation-white-pink-xl

Neļķes

Šīs puķes pārstāv valdzinājumu un jaunu mīlestību. Tikko sākušām attiecībām šī būs lieliska ziedu izvēle.

Avots: www.womansday.com

 

 

Leave a Comment