Es tiešām to neieteiktu citām mājsaimniecēm, ja nebūtu pati to pārbaudījusi!

2

Kas sievietēm ir nepieciešams? Nemitīgas rūpes! Mūsu redakcija ciena katras sievietes un mājsaimnieces laiku, tādēļ šodien piedāvājam kādu lielisku tīrīšanas padomu.

Mēs nepārspīlējam – turpmāk jūs tiešām tērēsiet divas reizes mazāk laikā vannas istabas uzkopšanai.

Līdzko mēs uzzinājām, kā attīrīt ūdens krānu no kaļķu nogulsnēm, tūdaļ ķērāmies klāt eksperimentiem.

Kā lieliskā veidā uzkopt vannas istabu?

Kādēļ uz daudzām virsmām vannas istabā vienmēr veidojas kaļķa nogulsnes? Iemesls ir pavisam vienkāršs – ūdenī ir pārāk daudz minerālvielu un kaļķa. Nepatīkamās nogulsnes veidojas ik pa laikam. Ja nemitīgi tīrīsiet savas vannas istabas virsmas ar spēcīgu ķīmiju, iespējams, ka neatgriezeniski sabojāsiet virsmu.

Vislabāk izmantot tautas metodes, kas notīrīs netīrumus un pasargās santehniku! Turklāt, nebūs nepieciešams arī elpot tik ļoti kaitīgo ķīmiju, kas var ļoti slikti ietekmēt mūsu veselības stāvokli. Kādēļ mūsdienās tik daudziem cilvēkiem ir astma? Tieši sadzīves ķīmijas dēļ, kas nemitīgi atrodas mums visapkārt un kuru nemitīgi sanāk ieelpot.

Kā notīrīt krānu?

BŪS NEPIECIEŠAMS:

  • prezervatīvs, balons vai polietilēna maisiņš
  • 9% etiķa esence

KĀ RĪKOTIES?

  1. Piepildiet balonu vai prezervatīvu ar etiķi, kas pusi uz pusi atšķaidīts ar ūdeni. Šim nolūkam varat izmantot arī plastmasas maisiņu, taču šis nav tik uzticams variants.
  2. Uzvelciet uz krāna prezervatīvu ar etiķi. Ja jums ir plastmasas maisiņš vai balons, būs nepieciešama arī gumija, kas tos noturēs pie krāna. Prezervatīva pluss ir tāds, ka tas patstāvīgi spēj noturēties uz krāna virsmas.
  3. Atstājiet šādā veidā krānu vismaz pāris stundas. Pēc šīm pāris stundām noņemiet nost prezervatīvu, kārtīgi noslaukiet krānu un baudiet žilbinošo mirdzumu! Vairs nekādu nogulšņu un kaļķakmens.

Lai uzzinātu, kā ar dabiskiem un efektīviem līdzekļiem atbrīvoties no kaļķa nogulsnēm arī citās vannas istabas un virtuves vietās, šķir nākamo lapu!

Leave a Comment